Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom szeret vagy csak kamuzik?
Figyelt kérdés
mindig játszunk nevetünk jókat meg minden de amikor oda jutnánk hogy csók meg minden akkor nem akar,és valamikor meg akar.2010. júl. 2. 19:55
1/26 A kérdező kommentje:
most nem tudom mit tegyek, nem járunk de amikor a csók jönne akkor közelítünk de utána meg elfordul és nem engedi a szájára(a smacit)
2010. júl. 2. 19:56
3/26 anonim válasza:
szerintem meg csak félénk:) lassan célozgass a dologra. és ha ő is úgy gondolja akkor meg fog történni hidd el.
5/26 A kérdező kommentje:
miért lenne hülye???
nem tóm mit tegyek dobjam vagy kérdezzek rá???
2010. júl. 2. 19:57
6/26 anonim válasza:
de egyébként tényleg ... hogy lehet a csajod ha nem is jártok?
7/26 anonim válasza:
azt megkérdezhetem hány évesek vagytok?
8/26 A kérdező kommentje:
a csajom.
csak félénk :) amúgy csak 13 vagyok nem vagyok még annyira csak nem tóm mit kezdjek vele vagy mit mondjak neki? mert nem merem letámadni hogy azzonnal idegyere...
THX a segítséged nagyon
2010. júl. 2. 19:59
9/26 anonim válasza:
mondom lassan célozgass a dologra. vagy beszélj vele róla hogy miért nem meri és próbáld ugy csinálni ahogy neki jó.;) egyébként hajrá meglesz az :)
10/26 A kérdező kommentje:
Ő a csajom csak véletlen rosszúl írtam ki...
amúgy mit kezdjek mert csókolózni nem akar csak komolyabbat.
2010. júl. 2. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!