Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai lányok hány évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok hány évesen csókolóznak először? És az első csók mennyire fontos, tehát pl. ha az első rosszul sikerül akkor szar lehet a többi és elmegy a kedv is tőle?

Figyelt kérdés
Jah és még annyi, hogy ennél a kor nem számít?? tehát nem arra gondolok h egy 5 éves hanem egy 13 14 éves lány smacizhat??
2008. nov. 9. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, egy 13-14 éves lány csókolózhat. Ha egy 14 éves fiú igen, akkor a lány miért ne? :P Amugy ha az első rossz, akkor lehet, hogy nem annyira akar majd a továbbiakban csókolózni, mert megmarad benne az a rossz gondolat, hogy milyen rossz volt az első, és nem akar még egy olyant. Am én is 3 éve csókolóztam, őszintén rossz volt, de azóta elfelejtettem, és most is keresem az igazit. :P Egy 14 éves "gyerek" sztem már el tudja dönteni, hogy kivel samcizik, és akkor nem lehet rossz, ha avval csinálja, akit szeret. :) F/14
2008. nov. 9. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ez annyira nem "korfüggő"...

egy tizenkét tizenhárom tizenégy éves másképp éli át a dolgokat, mint egy felnőtt...úgyértem sokat számit hogy az illető lelkiekben mennyire felkészült...

Éshogy az első mennyire fontos? Nekem az igazi csókom azzal volt akit szerettem, és mai napig szeretek, mert nem is lennék képes megcsókolni valaki olyant akit nem szeretek

A "smacizás" az nem egy divathóbort kéne legyen hogy fűvel fával orrba szájba, hanem egy meghitt pillanat, két ember között....sajnos ma már ez sem jelent semmit...

Amúgy mindenki csókolózik már a "nagy szerelem" előtt szerintem, de azt nem ugyanúgy éled át...

tehát nem mindegy hogy valaki 8 vagy 18...stb...

Üdv

2008. nov. 9. 20:32
 3/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy az emberek (tehát nem csak a mai lányok) akkor csókolóznak amikor találnak rá partnert aki ugyan úgy szeretne csókolózni velük, akár csak a másik. És attól még mert az első nem sikerűlt nem szabad, hogy elmenjet tőle az embernek a kedve, majd a következő jobban sikerűl ha már van tapasztalatom és tudom, hogy mit kellet volna csinálnom
2008. nov. 9. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, az első csóknak viszonylag jó a túlélési aránya.
2008. nov. 9. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 12 éves vagyok, körülöttem már a 90 % csókolózott, 12-13 évesek. Viszont számomra még nem jött el az igazi :-P Majd, ha igen, akkor történhet az első csók :) Szerintem fontos, hogy szereted-e az illetőt.. ha nem, akkor mindegy kor! (Ha szereted akkor is:P..najó, talán nem minden esetben :)
2008. nov. 9. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
A csók annyira nem kor kérdése. A legjobb benne a másik közelsége, ezért akkor a legfincsibb, ha szerelmes vagy, és ehhez nyilván kell egy minimális kor. Az első hatása kb a 2. ig érvényes, ha az első rossz volt, nem szivesen mész bele másodszor, de idővel aztán úgyis, és ha az már jobb, nem is fogsz emlékezni az elsőre. Érdemes több emberrel kipróbálni, hogy legyen egy képed. Sztem az érzelmek nélküli csók is kalandos egy buliban, és ártatlan is, ha nem megy tovább.
2008. nov. 10. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
12
2012. febr. 20. 06:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen csókolóztam először, és az annyira rosszul sikerült, hogy rögtön a csók után ott is hagyott a srác. Persze nem szeretett, nem csak az én hibám volt úgymond, 3 hét múlva jó csókkal is otthagyott volna, de azt akkor még nem tudtam, évekbe telt, mire megjött az önbizalmam. Egy ideig minden buliban kerestem a "csóklehetőséget" a gyakorláshoz, hogy jó legyek, de aztán rájöttem, ha kurvulok, nem lesz jobb. Aztán rendbetettem magamban és azóta jó :)) 19/L
2012. aug. 29. 16:52
 9/9 anonim válasza:
15 éves vagyok és se barátnő, se csók...
2020. nov. 14. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!