Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy értette? 18/L
Ma munkában 2 srác cipelt fel facölöpöket. Az átjáró olyan szűk volt, hogy csak egy ember fért el, ezért kénytelen voltam elengedni őket. Mikor épp elhaladtak mellettem, odaszólt az egyikőjük: "Ha én egy 18 éves lány lennék és előttem 2 ilyen izmos srác nagy, nehéz facölöpöket cipelne, biztosan nagyon zavarban lennék. Bár, ahogy látom, te már az is vagy. " A vicc az, hogy nem is őt/őket néztem, a telefonomat néztem. És soha nem voltam elpirulva, nem hebegtem/habogtam előtte/előttük, a lehető legnormálisabban viselkedtem.
Azért nem értem, hogy ezt pontosan hogy értette, mert az a srác, aki ezt mondta, az házas. Lehet, hogy a haverja miatt mondta ezt? Vagy mi céllal mondhatta ezt?
Légyszi, segítsetek, már hosszú órák óta ezen gondolkodom.
"Légyszi, segítsetek, már hosszú órák óta ezen gondolkodom."
Izgalmas és produktív életed lehet.
Két tirpák munkás vs hipszter-telefonbúza csaj.
Idilli kép korunk valóságából.
Szinte látom magam előtt a jelenetet, mindhárom szereplő szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!