Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy értette? 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy értette? 18/L

Figyelt kérdés

Ma munkában 2 srác cipelt fel facölöpöket. Az átjáró olyan szűk volt, hogy csak egy ember fért el, ezért kénytelen voltam elengedni őket. Mikor épp elhaladtak mellettem, odaszólt az egyikőjük: "Ha én egy 18 éves lány lennék és előttem 2 ilyen izmos srác nagy, nehéz facölöpöket cipelne, biztosan nagyon zavarban lennék. Bár, ahogy látom, te már az is vagy. " A vicc az, hogy nem is őt/őket néztem, a telefonomat néztem. És soha nem voltam elpirulva, nem hebegtem/habogtam előtte/előttük, a lehető legnormálisabban viselkedtem.

Azért nem értem, hogy ezt pontosan hogy értette, mert az a srác, aki ezt mondta, az házas. Lehet, hogy a haverja miatt mondta ezt? Vagy mi céllal mondhatta ezt?

Légyszi, segítsetek, már hosszú órák óta ezen gondolkodom.

2019. márc. 7. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
felhúzna a cölöpre téged is. Kb. így.
2019. márc. 7. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
98%

"Légyszi, segítsetek, már hosszú órák óta ezen gondolkodom."

Izgalmas és produktív életed lehet.

2019. márc. 7. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Két tirpák munkás vs hipszter-telefonbúza csaj.

Idilli kép korunk valóságából.

Szinte látom magam előtt a jelenetet, mindhárom szereplő szörnyű.

2019. márc. 7. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Ezt ugy hivjak, hogy flort.
2019. márc. 7. 17:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Valóban az is, amíg jöttem haza, bőven volt időm ezen gondolkodni. De köszönjük neked is a rosszmájú hozzászólásod, remélem, ettől már javult a kedélyállapotod! :)
2019. márc. 7. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a beszólásokat inkább egymás szórakoztatására csinálják. Ilyenkor nem kell visszaszólni/megállni, ingnorálni kell őket.
2019. márc. 7. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Flort, ez? 😂😂 Koze nincs hozza. Nem is a lanynak szolt, tenyleg, valojaban csak a haverja elott menozott a masik, hogy oda mer mondani valamit a lanynak, aki amugy le se szarja oket.
2019. márc. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!