Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy értette? Miért mondta ezt?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyereket. 3 éve vagyunk együtt. A legelején ő hozta fel témaként, hogy bármikor megcsinálhatjuk, semmi akadálya nincs. Mikor én hoztam fel, terelni kezdett. Legutóbbi beszélgetésünk alkalmával ezt mondta: Ki fogja kifizetni a dolgaidat addig amíg kihordod a gyereket és utána? Mert én biztos nem foglak eltartani.2017. ápr. 8. 16:13
1/9 anonim válasza:
Nem tudhatjuk hogy értette, de annyi biztos, ez még nem olyan kapcsolatnak tűnik, ahol megérett az idő a gyermekvállalásra.
2/9 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ha a párodnak egy ilyen mondat, ilyen stílusban kiesik a szájából, akkor temetheted a kapcsolatot.. Nem hiszem hogy szeret. Mégis milyen gusztustalan stílus ez?:(
3/9 anonim válasza:
Úgy értette, h kúrogatni jó vagy, családot viszont nem (veled) szeretne.
4/9 anonim válasza:
Elég egyértelmű, hogyan értette, miért mondta.Meggondolta magát a gyerekvállalással kapcsolatban.Innentől sok jóra ne számíts részéről.
5/9 anonim válasza:
B+... Azért vannak idióták a földön... Én asszem, misét rendelnék, ha végre "el kéne tartanom" a gyerekem anyját, majd a gyereket is... Pedig a templomoknak a környékét is kerülöm, ha lehet. Szó se róla, tényleg nem vagyunk egyformák. Ami az egyiknek álom, a másiknak rémálom.
Csak azt mondhatom, ha tényleg családot akarsz, semmiképp ne ezzel a hímmel. Keress magadnak egy férfit. Ahhoz az kell.
6/9 anonim válasza:
Tök egyértelmű, hogyan értette. Remélem van elég pénzed egyedül gyereket vállalni, mert ő egy petákkal sem fog hozzájárulni a saját gyereke költségeihez.
Gratulálok, ekkora önző suttyót hol találtál? Komolyan szülnél egy ilyennek és nem rúgtad ki páros lábbal?
Akkor nem tudlak sajnálni.
7/9 anonim válasza:
Azért szerintem örülj, hogy ezt nem egy pozitív terhességi teszttel a kezedben tisztáztátok három év után.
8/9 anonim válasza:
Én egy hasonló mondatnál vágtam ki az exemet, mint macskát szarni. :)
9/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: azért mondta, mert már nem akar tőled gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!