Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexet akkor is fogja kívánni a másik, ha gumival kell védekezni?

#8: akkor ne szexeljenek novel. Minél jobban tiltakozik valaki a gumi ellen, annál veszélyesebb kategória, és szinte biztos, hogy legalább egy jo kis hpv-et is kapsz tőle.
Ha gyerek lesz, akkor meg ki vannak akadva.

El sem tudom képzelni, hogy hogy másképp lehet alkalmi szexet bonyolítani...
Gumi nélkül??? FÚJ!!
Aztán lehet pislogni, hogy miért van annyi nemibeteg... ez undorító és igénytelen, nem is értem, hogy fordul meg valaki fejében, hogy csak úgy, à la nature bedugja valaki idegenbe a farkát vagy beengedje magába... pfhejj. Gusztustalan.

Látom, sokan támadják az alkalmi szexet, akkor én leszek a kivétel: Mérföldekkel izgatóbb és intimebb gumi nélkül. Gumi nélkül tényleg olyan, hogy érzi az ember a másikat.
Részemről a dolog kulcsa annyi, hogy nem tök random lányokkal csinálom és tádám, nem kapok el semmit.
(Azt valahogy mindenki szépen átugrotta, hogy komoly kapcsolatban is ugyanúgy belehet szedni nemi betegséget, mert a kapcsolatok kb. felében történik megcsalás. Több ismerősöm is szedett már így össze pár finomságot.)

#27: Az emberek többsége megbízhatatlan. Mégsem akar a többség hosszútávú kapcsolat közben is papírt kérni. Nem szellemi lustaság, hogy nem gondolom azt, hogy akivel együtt vagyok, az soha, semmilyen körülmények között nem csalhat meg.
Nem egyenlőséget tettem, hanem rámutattam egy ellentmondásra, az érem másik oldalára.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!