Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám titkolni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám titkolni hogy több pasi is támogat?

Figyelt kérdés
Fodrászként dolgozok és legelőször 1 férfi ajánlotta fel hogy vacsorázunk együtt, bele mentem mert szimpatikus volt és jó ajánlatot is adott illetve nincs kapcsolatom sem.Aztán idővel tovább adta az elérhetőségem és 2 ilyen férfi lett még az életembe és elég jól keresek vele a főállásom mellet.Ebből törlesztem a lakás hitelem és vettem már magamnak egy új autót is.De a szüleim meg egy két ismerősöm érdeklődnek miből telík mindenre,de nyilván nem akarom bevallani az igazat. 24n
2019. márc. 6. 12:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
41%
Nem kell magyarázkodnod. Semmi közük hozzá.
2019. márc. 6. 14:47
 32/34 anonim ***** válasza:
31%

Csak tudod Kérdező, én sajnos, nem sajnos, tovàbb is mentem.

Különböző luxusszàllodàkba jàrtam, később munkahelyeimen is kihasznàltam azt, hogy bàrmelyik gerinctelen férget el tudtam csàbítani ha az érdekem azt kívànta...Gondolom nem lepődsz meg ha azt mondom, nincs igazàn baràtnőm, egy nő van, akivel jóban vagyok, őt pàrom àltal ismertem meg, egy baràti hàzaspàr női tagja.

Mivel egy kisvàrosban éltem, és hiàba, hogy màr elköltöztem, ez a 20 km tàvolsàg nem akkora, hogy ne ment volna hírem, de ez màr a múlt.

Azt a büdös életben nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő, kerülhetek nehéz helyzetbe, de ott van a lànyom, akit fel kell hogy neveljek, ha úgy és abból, akkor úgy.

Mert valljuk be, az itthoni bérek nem pont adjàk meg a lehetőséget arra, hogy mindent megadj a gyerekednek, ugyanis nem mindenki jogàdz/atomfizikus/agysebész, igen vannak, akiknek szakmàjuk van, és nem 8-16 között irodàban ülnek.

Nekem most jó àllàsom van, nem kell egy rohadt gyàrban szenvedni, nem kell wc-t pucolnom, de azt honnan tudhatom, mi lesz egy hét, egy hónap, egy év múlva?

2019. márc. 6. 15:04
 33/34 anonim ***** válasza:
61%

Jaja hagyjátok békén.

Ő is tudja, hogy egy luxusk**úrva. És minden ilyen szolgáltatást nyújtó nő tudja magáról, hogy az.

Sok ilyen nő van, csak most egy ilyen ide került gyakorira.

Egyébként én olyan nőket ismerek akik egyetem , fősuli mellett ezzel szerezték meg a pénzüket, csak aztán úgy döntöttek, ez egyszerűbb és gyorsabb és sokkal több pénzt hoz mint a többi munka , csak az a gond, hogy nem fejezték be az egyetemet, aztán 40 felett már nem kellettek aztán jól ráb**asztak.

2019. márc. 6. 15:57
 34/34 anonim ***** válasza:
64%
Köpőcsésze 😂 és egyesek még büszkék is rá, hogy azok...
2019. márc. 6. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!