Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám titkolni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám titkolni hogy több pasi is támogat?

Figyelt kérdés
Fodrászként dolgozok és legelőször 1 férfi ajánlotta fel hogy vacsorázunk együtt, bele mentem mert szimpatikus volt és jó ajánlatot is adott illetve nincs kapcsolatom sem.Aztán idővel tovább adta az elérhetőségem és 2 ilyen férfi lett még az életembe és elég jól keresek vele a főállásom mellet.Ebből törlesztem a lakás hitelem és vettem már magamnak egy új autót is.De a szüleim meg egy két ismerősöm érdeklődnek miből telík mindenre,de nyilván nem akarom bevallani az igazat. 24n
2019. márc. 6. 12:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt leszámítva elég fura,hogy eddig annyi se volt,amennyi kellett,azt a szüleid utalgattak,gondolom pasiba se habzsi-dőzsi.Most meg nem hogy egy,de 3 is van,aki rád van állva,és még mind a 3 pénzel is.Kb a hihetetlen hókefélke histôria.
2019. márc. 6. 12:43
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
És tök mindegy,hogy az egyik tovább adta a másiknak.
2019. márc. 6. 12:45
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy nem illik mások pénzügyeiben turkálni, és kész.
2019. márc. 6. 12:46
 14/34 A kérdező kommentje:
A férfi kérdezett rá hogy szingli vagyok e.Mondtam h igen és elhivott vacsorázni ahol fekvázolta mit szeretne tőlem.Én bele mentem és 2 üzlettársának adta meg a számom.Igy történt, nem akarom sokáig csinálni csak míg össze jön egy kis tőke hogy saját szalont is tudjak nyitni, de ha már csinálom legalább számomra helyes szimpatikus emberekkel teszem.
2019. márc. 6. 12:50
 15/34 anonim ***** válasza:
81%
Szóval 3 pszichopata pénzel.Jó lehetett mikor az első kapásból ku#rvának nézett.Szerencsés vagy,hogy pont a másik kettő is szimpatikus.Nem ìtélkezem nehogy félreértsd,de azért legyen már annyi sütnivalód hogy egy kocsit,egy hitelt,és pár ùj cuccot a fodrász fizetésből ki tudj magyarâzni.
2019. márc. 6. 12:55
 16/34 anonim ***** válasza:
66%

Ha csak vacsorázol, akkor még oké... De ha szex is van, és az egyik elkap tőled valamit (amit mondjuk a másiktól szedtél össze), akkor baromira megjárhatod. Főleg, ha gazdag, befolyásos emberek. Plusz baromi jó fej lehetsz, hogy a számodra "helyes, szimpatikus" embereket így átvered, és ezt még ilyen mentségként is felhozod.

Na meg persze gondolom számlát sem adsz, és SZJA-t sem fizetsz...

Nincs azzal baj, ha valaki ribi. A probléma ott van, hogy még ezt sem tudod tisztességesen csinálni.

2019. márc. 6. 12:56
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell ezt titkolni. Te szolgáltatást nyújtasz (prosti) ők meg fizetnek érte. Ez színtiszta üzlet.
2019. márc. 6. 13:04
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy adta volna már tovább az üzlettársainak? Az ilyesmit a legnagyobb titokban próbálják tartani az emberek, nemhogy céges partnereknek továbbadni, akik meg aztán ellene fordíthatják. Senki sem ennyire hülye...
2019. márc. 6. 13:05
 19/34 A kérdező kommentje:
Nem gondolod hogy nem húzatok gumit?Rémélem
2019. márc. 6. 13:07
 20/34 anonim ***** válasza:
Egymást lehet sakkban tartani.😀
2019. márc. 6. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!