Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy alakuló,1-2 hónapos kapcsolatban a párod egész nap nem írna vissza, kiakadnál?
Arról még nem hallottál, hogy munka után kell egy kis pihenés, amíg az ember egyáltalán magához tér? És olyan hangulatba kerül, hogy egyáltalán hozzá tud szólni a kedveséhez?
De basszus: fogd már fel, hogy lassan felnőtt vagy!
Egy felnőttnek PROBLÉMÁKAT KELL MEGOLDANIA!
Ez még nem is olyan nagy probléma!
Mit csinálsz majd, ha szembekerülsz egy nagyobbal?
Összeomlasz?
Vagy - mint ahogy most is - mástól várod el, hogy oldja meg neked?
Akkor miféle felnőtt vagy te?
Mikor fogsz TE MAGAD problémákat megoldani, és normálisan elboldogulni az életben?
"Dolgozok is, egyetem mellett. Előtte egy évet teljes állásban is dolgoztam. Szóval tudom, milyen az irodai munka, nem szoktak az emberek ott a túlhajszoltságtól meghalni."
Jól van, azért majd megnéznélek 5-10 év munka után... :-D Én is dolgoztam suli mellett. Most minden anyagi szükségletedet egyedül teremted meg?
"Szóval tudom, milyen az irodai munka, nem szoktak az emberek ott a túlhajszoltságtól meghalni."
Nem lehet az irodai munkákat egy kalap alá venni. Nem, nem tudod milyen. Csak az tudod, hogy a te kezdő, tapasztalat nélküli, felelősséget nem igénylő munkád milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!