Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy alakuló,1-2 hónapos kapcsolatban a párod egész
nap nem írna vissza, kiakadnál?
"#18 Jah, és eközben nincs fél perced sem, hogy üzenetet írj." - Most éppen van, de olyan is van, amikor nincs. Látom, te még nem igazán dolgoztál, majd megismered te is. :-)
2019. márc. 6. 10:08
Ki hogy van bekötve,a szánalmas elég erős jelző.Legtöbb ember szereti tudni,vagy érezni,hogy annyira fontos legalább,hogy ne 12 óra mùlva írjanak neki.Főleg páekapcsolat elején.Az a szánalmas,hogy szerinted ez szánalom.
2019. márc. 6. 10:09
"Legtöbb ember szereti tudni,vagy érezni,hogy annyira fontos legalább,hogy ne 12 óra mùlva írjanak neki." - Nem is értem, hogy éltük túl azokat az éveket, amikor nem volt mobiltelefon és internet... :-D
2019. márc. 6. 10:10
"A besértődök-és-én-sem-írok-vissza pedig nem gyerekes taktika, az lenne a gyerekes, ha rákérdeznék, hogy mt csinált, ugyanis erre bármilyen hazugságot ki lehet találni." - szerintem előbb nőj fel, mert amig ilyen passziv agressziv hulyesegeket nem gondolsz gyerekesnek, addig semmi keresnivalod felnott emberek között. Ha valami bajod van, mondd ki, kerdezz ra, beszeld meg, kommunikalj. Ezt csinaljak a felnottek. Nem nem irnak durcibol, mert hat hazudni is lehet. Lehet igen. Felnottkent ezert kell egy kis emberismeretre is szert tenni, hogy tudd mikor cseszik epp at a fejedet. Durcizaskor ezt a kepesseget nem lehet am elsajatitani.
2019. márc. 6. 10:14
Én sehogy,mert akkor még nem éltem,bár 36 vagyok.
De akkor volt vonalas telefon,ês posta.Az ember meg várt,mert nem volt mit tenni.
Mit kell hadonászni hogyan volt 60 évvel ezelőtt,ha most nem abban a korban élünk.
MOST tudna válaszolni,de nem teszi meg.Ha neked nem fontos,hogy válaszra méltassanak egy fél napig az a Te dolgod,de szánalmas nem lesz Tőle senki,ha ilyen igényei merülnek fel.
2019. márc. 6. 10:17
Mielőtt belekötnél éltem,csak pont jókor születtem,tehát mire érdekelni kezdett a párkapcsolat téma mâr el tudtak.érni mobilon,és neten is.
2019. márc. 6. 10:18
"MOST tudna válaszolni,de nem teszi meg." - De ha éppen elfoglalt, megtalálják egy határidős feladattal például, vagy egész nap ül a megbeszéléseken, akkor NEM TUD. És nem kell arra a kis aktívnak mutató izére hagyatkozni, mert engem is aktívnak mutat, miközben amúgy nem nézegetem, csak ott van mellettem az asztalon. WC-re nem viszek telefont, és őszintén szólva ebédelni sem nagyon, közösen ebédelünk kollégákkal, és akkor egymással beszélgetünk. De volt már olyan, hogy nem jutott időm ebédelni, olyan zsúfolt volt a nap.
2019. márc. 6. 10:20
Kérdező, ez tini probléma!
Engedd el a pasidat, mert hisztérika királynő nem kell neki!
2019. márc. 6. 10:28
29/43 A kérdező kommentje:
#24 Felnottkent ezert kell egy kis emberismeretre is szert tenni, hogy tudd mikor cseszik epp at a fejedet.
Épp ezért tudom, hogy például most :) Úgy bírom, hogy az ilyen kérdések alatt mindig a kérdező van piócának meg hisztérikának tituálva, holott egy kapcsolatnak nem arról kéne szólnia, hogy ki tud magasabb ívből szarni a másik fejére. Azért én már a korábbi kapcsolataimból és barátnőim tapasztalataiból tudom, hogy honnan fúj a szél, ha egy pasi olykor egész napra eltűnik(nem ez az első eset amúgy, csak a korábbiak felett még szemet hunytam).
Na, akkor nem hisztizni kell, meg csak azert sem visszairni, meg itt kerdezgetni, hogy mi kiakadnank-e, hanem ha valami szamodra elfogadhatatlan es gyanitod, hogy vaj van az illeto füle mögött, akkor fogni es megvalni tole.
2019. márc. 6. 10:43
Kapcsolódó kérdések: