Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy alakuló,1-2 hónapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy alakuló,1-2 hónapos kapcsolatban a párod egész nap nem írna vissza, kiakadnál?

Figyelt kérdés
Pedig közben többször is volt online. A 2 üzenet között kb 12 óra telt el. Nekem ez nagyon sértő. Máskor meg szinte egész nap üzenget. Lehet, hogy valaki mással beszélget?

2019. márc. 6. 08:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
27%
Nem tetszene, de nem jatszanek ilyen 16 eves tinilany szintu dramajatekot, hogy na de most en se irok vissza neked. Ehelyett rakerdeznek, ha valami hebegos habogos bullshitet ad elo, akkor lapat. Nem huzom az idomet feleslegesen senkivel.
2019. márc. 6. 08:59
 12/43 anonim ***** válasza:
43%
Nem. Utálom a messengert, inkább telefonálok. Csörgessen meg, visszahívom. Ha meg csak annyit akart mondani, hogy hihi smiley emoji, az rohadtul ráér.
2019. márc. 6. 09:02
 13/43 anonim ***** válasza:
51%
Ez a baj a mai világgal, ha valaki nem ír választ rögtön, azonnal kétségbeesel. Mondjuk dolgozik, fáradt, egyedül akar lenni, vagy a barátaival. Voltam hasonló helyzetben távkapcsolat, ha nem válaszoltam 1 órán belül a pasim totál kiakadt, meg amúgy is mit lehet minden nap chatelni? Pár hónap és dögunalom, ezért vannak halálraítélve ezek a kapcsolatok, ezt nem is nevezem kapcsolatnak.
2019. márc. 6. 09:06
 14/43 A kérdező kommentje:

#9 “Nem lehetséges, hogy valami dolga volt?”

12 órán keresztül? Nekem is sok dolgom van, szakdolgozatot írok, egyetemre járok, dolgozok, edzek stb, de aki érdekel, arra legalább pár óránként biztosan szakítok időt. A besértődök-és-én-sem-írok-vissza pedig nem gyerekes taktika, az lenne a gyerekes, ha rákérdeznék, hogy mt csinált, ugyanis erre bármilyen hazugságot ki lehet találni. Nekem a tettek beszélnek és számítanak, nem a szavak.

2019. márc. 6. 09:08
 15/43 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy óránként írjon vissza? Én ezt egyáltalán nem várom el. De azért az egész napra eltűnés már túlzás. Utána legalább felhívott volna, de még csak az sem.

2019. márc. 6. 09:10
 16/43 anonim ***** válasza:
77%
És miért nem írt?
2019. márc. 6. 09:11
 17/43 anonim ***** válasza:
60%
Én is sajna hanyag vagyok arra, hogy válaszoljak az üzenetekre, de a páromnak 7 év után is szinte azonnal vissza írok Szerintem most kicsit hanyagold a párod és ne nagyon keresd, várj te is a válasszal ha ő ír. Kezdjen el kattogni rajta. Ha aztán látod rajta, hogy teper és igyekszik akkor minden oké, ha viszont aztán is hanyagol akkor kérdezz rá bártan :)
2019. márc. 6. 09:14
 18/43 anonim ***** válasza:
24%

"#9 “Nem lehetséges, hogy valami dolga volt?”

12 órán keresztül?"

Egy átlagos munkanapom:

7:00 - indulás otthonról

17:00 - munkaidő vége

18:00 - hazaérkezés (ha nincs semmi egyéb dolgom munka után, ha van - például edzés, vagy el kell mennem postára vagy csomagpontra egy rendelésemért -, akkor ez 1-2 órával későbbre tolódik)

2019. márc. 6. 09:27
 19/43 A kérdező kommentje:
#18 Jah, és eközben nincs fél perced sem, hogy üzenetet írj. Nem mész ki wc-re sem, a kajaszünetet is kihagyod. Nyilván. Amúgy más napokon munka közben is simán ír, ezért is bosszant a dolog.
2019. márc. 6. 09:30
 20/43 anonim ***** válasza:
41%

"A besértődök-és-én-sem-írok-vissza pedig nem gyerekes taktika, az lenne a gyerekes, ha rákérdeznék, hogy mt csinált"

Fordítva vagy bekotve.

Nem, nem telefonnal megyek wc-re, ebedszinetben meg pihentetem a szemem.

Lehet, fontos munkája volt, határidő sürgette, bármi.

Szabadultam már meg pasitol, mert hisztizett es megsértődött ha órák múlva írtam.

Jelenleg a párom van, hogy azonnal ír, van hogy este. En detto. Mit kell ezen brsertodni? Szánalmas.

2019. márc. 6. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!