Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menekülnek a nők ilyen férfitól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menekülnek a nők ilyen férfitól?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból kérdezem, hogy mit gondoltok erről.

Egyedülálló vagyok és tök egyedül élek a családi házamban. A napi rutin hogy reggel 6-kor kelek és délután 4-ig dolgozom, de ha sos riasztás van akkor az esti órákban is van hogy elvégzendő munka jön közbe.

Ha hazaérek gyors kajacsinálás, takarítás, mosás. Utána vacsi, fürdés és tévézés (általában mindig dokufilm csatornák, régészeti feltárások, tudományos műsorok)

Nagyon korán lefekszem, van hogy este 9 körül beájulok, de ha 10-ig ébren tudok maradni az már csúcs. Szeretek aludni, de mostanában minimum 2x felébredek éjjel.

Facebookon nem vagyok, ugyanis nem érdekel a kamuság. Más káros oldalt sem használok, csak az emaileket ellenőrzöm. Ebből az következik, hogy nem "társalgok" nőkkel neten. A munkámon és a bevásárlás közbeni pár szóváltáson kívül nincs kapcsolatom nőkkel. Bulizni és inni sem járok, mivel nem alkoholizálok.

Azt hozzá kell tennem, hogy ez a jelenlegi állapotom nagyon jó, viszont néha hiányzik a szeretet és összebújás. A közeljövőben ha ugyanígy fogom csinálni, akkor nem lesz senkim.

Átlagos kinézetem van, 180 centi, barna haj és szem, 75 kg.

Volt pár véletlen alkalom, hogy kialakulhatott volna valami, de a nők hamar leépítettek, talán megijedtek tőlem vagy túl unalmasnak tartottak.

Szerintem nem vagyok olyan rossz parti és idős sem vagyok.

Nem tudok csajozni, ezért várom a csodát, hátha.🙂

2019. márc. 5. 18:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Válts munkát, könnyebbre, és mindjárt lesz kedved sportolni...
2019. márc. 9. 10:29
 32/34 anonim ***** válasza:
Mint felsoroltam, nem csak sport és túrázós egyesületek/csoportok/tanfolyamok vannak. Ha nyitott vagy, adhatok ötletet, de mi érdekelne annyira, hogy hajlandó legyél hétvégén házimunka és tévézés helyett elmenni közösségbe?
2019. márc. 9. 11:08
 33/34 A kérdező kommentje:
Nem szándékom munkát váltani, mert jó pénzért dolgozom. Túra ötletek és egyéb csoportok továbbra sem érdekelnek!
2019. márc. 9. 11:11
 34/34 anonim ***** válasza:
59%

De milyen fajta közösségi élmények érdekelnének? Pl. múzeumok szerveznek mindig tárlatvezetést..? Vagy talán vegyél egy kutyát. Nagyon sokan ismerkednek meg sétáltatás közben :) - jó ötlet lehet arra is, hogy rákényszerítsen a friss levegőre meg sok kényelmesen feltétlen szeretet is ad.

Ha meg semmi nem jó, amiért meg kell mozdulnod, milyen segítséget vártál az itt válaszolóktól? Ha jól értem eddig: barátaid nincsenek, munkahelyen nem tudsz ismerkedni, idegeneket nem akarsz leszólítani, neten nem akarsz ismerkedni, elmenni meg nem akarsz sehová, ahol találkozhatnál új arcokkal. Olyan is van, amikor gyanúsan nem akar kijönni valaki egy élethelyzetből. Ha annyira nem hiányzik egy társ, hogy feladd a magányos komfortzónádat, akkor tényleg csak a csoda marad.

2019. márc. 9. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!