Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menekülnek a nők ilyen férfitól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menekülnek a nők ilyen férfitól?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból kérdezem, hogy mit gondoltok erről.

Egyedülálló vagyok és tök egyedül élek a családi házamban. A napi rutin hogy reggel 6-kor kelek és délután 4-ig dolgozom, de ha sos riasztás van akkor az esti órákban is van hogy elvégzendő munka jön közbe.

Ha hazaérek gyors kajacsinálás, takarítás, mosás. Utána vacsi, fürdés és tévézés (általában mindig dokufilm csatornák, régészeti feltárások, tudományos műsorok)

Nagyon korán lefekszem, van hogy este 9 körül beájulok, de ha 10-ig ébren tudok maradni az már csúcs. Szeretek aludni, de mostanában minimum 2x felébredek éjjel.

Facebookon nem vagyok, ugyanis nem érdekel a kamuság. Más káros oldalt sem használok, csak az emaileket ellenőrzöm. Ebből az következik, hogy nem "társalgok" nőkkel neten. A munkámon és a bevásárlás közbeni pár szóváltáson kívül nincs kapcsolatom nőkkel. Bulizni és inni sem járok, mivel nem alkoholizálok.

Azt hozzá kell tennem, hogy ez a jelenlegi állapotom nagyon jó, viszont néha hiányzik a szeretet és összebújás. A közeljövőben ha ugyanígy fogom csinálni, akkor nem lesz senkim.

Átlagos kinézetem van, 180 centi, barna haj és szem, 75 kg.

Volt pár véletlen alkalom, hogy kialakulhatott volna valami, de a nők hamar leépítettek, talán megijedtek tőlem vagy túl unalmasnak tartottak.

Szerintem nem vagyok olyan rossz parti és idős sem vagyok.

Nem tudok csajozni, ezért várom a csodát, hátha.🙂

2019. márc. 5. 18:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Nem sulira gondoltam, mittudomén lehet az egy zenekar vagy vitorlázóklub vagy jóga. Ha érdekel pl. a régészet, biztos találsz hasonló érdeklődésűeket valami számodra egyébként is érdekes programon (kirándulás, tárlatvezetés?).

Senkiről nem fogod elsőre tudni, hogy milyen ember, vagy hogy foglalt-e, de hát ő sem fogja tudni rólad. Szerintem az ennyiből látszólag neked való, azaz a stabilitásra vágyó értelmiségi nőknek nem az a vonzó elsőre egy férfiban, ha magát adja elő, hanem ha érdeklődik irántuk és meghallgatja őket. Úgyhogy ha nincs nagy dumád vagy humorod, és épp nem unatkozik vagy szorul megmentésre, jó indítás kikérni valamiben a véleményét, aztán mint egy jó pszichológus csak megismételni kérdésben, amit mond és olykor elismerően helyeselni. Ha úgy érzi, jé de egy a hullámhossz, kíváncsi lesz rád és ő is kérdez, és legalább biztos nem ijed meg.

2019. márc. 6. 08:42
 22/34 A kérdező kommentje:
#20, minden nap ilyen tájban már végzek. Szombat, vasárnap pihenőnap. Szeretem a színházat, múzeumokat meg a szép helyeket, de ezek egyedül unalmasak lennének.
2019. márc. 6. 17:49
 23/34 anonim ***** válasza:
Akkor menj el egy férfi barátoddal néha programra. Attól még "csajozhatsz", hogy lenne máshoz is szólnod, és még mindig több esély van, mintha el sem indulsz. Vagy neten tényleg lehet ismeretlenül is csatlakozni csoportokhoz, sok egyesület van, akik szerveznek mindenféle utakat vagy kultúrprogramokat.
2019. márc. 6. 20:25
 24/34 anonim ***** válasza:
22-eshez: akkor ez így nem is olyan rossz.
2019. márc. 7. 03:54
 25/34 A kérdező kommentje:
#23, nem szándékom neten ismerkedni! Ki tudja ki van a másik oldalon. Csoportokat sem fogok böngészni, inkább ahelyett pihenek. :)
2019. márc. 7. 18:05
 26/34 anonim ***** válasza:
Írod, hogy nem akarsz a neten csoportokkal ismerkedni. De a csoportok személyesen találkoznak.
2019. márc. 7. 19:01
 27/34 A kérdező kommentje:
És miféle csoportok ezek? Én inkább a véletlen találkozásokban hiszek.
2019. márc. 7. 19:07
 28/34 anonim ***** válasza:
Ez nem lenne kifejezetten társkeresés... Vannak sokféle (sport, túra, kulturális, jótékonysági, környezetvédő... stb.) egyesületek vagy csak csoportok - én is ismerek párat - akik valamilyen témában szerveznek programokat. Pl. kerékpárverseny vagy hegymászás vagy bécsi kiállítás meglátogatása vagy néptáncfesztivál vagy véradás és garázsvásár... Ők ezt szeretik, alapvetően maguknak csinálják, tehát persze mindig van egy szervezői mag, de legtöbbször teljesen nyitott, lehet csatlakozni egyedül vagy vállalkozó munkatárssal, baráttal, családtaggal, és biztos örülnek, mert ők is jól járnak vele, ha a költség és/vagy önkéntes munka többfelé oszlik és a következő nagyon közhasznú pályázatukba is beírhatják, hogy volt sok résztvevő. Normálisabbaknak van honlapjuk vagy facebook oldaluk elérhetőséggel, eddigi és várható programokkal... szóval valamelyest beleláthatsz előre. Az csak hab a tortán, ha közben nagyobb esélyt adsz a véletlennek :) mint hogy autóból ki, munkahelyre be... és csak ugyanazokkal találkozol.
2019. márc. 8. 08:57
 29/34 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy az előttem szóló írja. Jön a tavasz, a bicikli ideje, ha tudsz biciklizni, akkor kerékpáros rendezvényre, túrára is mehetsz. Mindig hirdetik a nagyvárosi apróhirdetéses újságokban.
2019. márc. 8. 19:48
 30/34 A kérdező kommentje:
10 éves korom óta nem bicikliztem! Hétfőtől péntekig kemény munkával töltöm az időm, hétvégén örülök ha tudok pihenni és csinálni itthon olyan dolgokat, amit muszáj. Tehát nem fér bele az életembe a túrázás vagy biciklizés, mert abból se lenne semmi kapcsolat, aki szereti ezt az időtöltést az nyugodtan próbálja ki.
2019. márc. 9. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!