Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint azért nem barátkoznak velem lányok mert ribisen öltözködöm. Ez igaz lenne?
Figyelt kérdés
Szóval régen nagyon társasági élet kedvelő voltam sok haverom havernőm volt. Ki buliztam magam mindig körbe vettek emberek. Aztán összejöttem a barátommal két éve, a haverjaim elkoptak mellőlem mert már nem jártam bulizni és egy évre el is költöztünk Pestre, majd vissza jöttünk egy év után. Azóta magányos vagyok, csak ő van nekem. Még most fejezek be egy sulit májustól fogok dolgozni és ma épp kiöntöttem neki a lelkem, hogy milyen rossz barátok nélkül és remélem az új munkahelyemen új kapcsolatotokra tehetek szert. Erre közölte, hogy akkor kezdjek el máshogy öltözködni mivel a nők rivalizálnak velem,mert túl ribisen öltözöm. Teljesen elhűltem, soha mióta nő lett belőlem nem hordtam kivágott felsőt, vagy fenékig erő miniszoknyát. Nőiesen öltözöm, tényleg mindig rendben van a ruházatom. Mindig magassarkút hordok, de nekem már ez a megszokott. Én ezt nem ribisnek nevezem inkább ízlésesnek. Szerinte nem fognak ezért jóba lenni velem mert itt az emberek farmerba meg pólóba járnak dolgozni is. Szerintetek igaz ez? Miért lennék attól kevésbé szerethető ha szeretek csinosan öltözködni ami nem egyenlő azzal hogy mindenem kint van mert nincs. 23L2019. márc. 3. 21:58
11/13 anonim válasza:
Szerintem sem vagy ribis, de csinos :) Ha kedves, nyitott személyiség vagy és ezek szerint segítőkész is, nem hiszem, hogy ne találnál barátokat nők közül is - írom ezt nőként. Drukkolok.
12/13 anonim válasza:
Csini vagy, egyáltalán nem vagy ribi, az írásaid alapján ítélve jó fej vagy. Amiket, hordasz, azok egyáltalán nem ribis ruhák, hanem elegánssak, divatosak.
A párod, csak féltékeny, nincs elég önbizalma. Ha tovább folytatódik ez, akkor beszéljetek erről. Hátha megtaláljátok az "arany közép utat".
A barátok miatt meg ne aggógj, kedves vagy, jó fej (mint mondtam), segítő kész, illedelmes...stb, lesznek barátaid. :)
21N
13/13 mikeXxX válasza:
Ha ez ribis akkor én ultraribit keresek 😁 ! Csak féltékeny a barátod szerintem. 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!