Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint azért nem barátkoznak velem lányok mert ribisen öltözködöm. Ez igaz lenne?
A barátod egy gyökér.
Nem szokott véletlenül betegesen féltékeny lenni?
"itt az emberek farmerba meg pólóba járnak dolgozni is"
Mármint milyen beosztásúak? A gyári munkások valószínűleg igen, az irodában dolgozók viszont lehet, hogy éppen úgy, mint te.
Pasidat zavarja h csinos vagy.. Kifogás a többi,exem már a fürdésért is üvöltött velem v egy sima fésülködésért,h másoknak csinálom munkahelyre még se mehettem ápolatlanul,nem mehettem büdösen koszos ruhába, aztán ki is vett a munkábol. Ébresztő itt a pasidat zavarja h csinos vagy mert nem bizik magába.
40N
Készíts egy képet a fejed nélkül, töltsd fel valahová, linkeld és kiderül, kinek van igaza. Úgy is lehet túl dögös egy ruha, ha nem kivágott, és úgyis ízléstelen vagy extrém, ha a viselője szerint ízléses és kifinomult. Valakinek simán túlkompenzálás az is, ha a másikon látszik, hogy napi 1 órát minimum eltölt a tükör előtt, másnak meg ez az "alap ápoltság".
De az is lehet, hogy tényleg a pasid túl féltékeny.
És miért nem hívod fel a régi barátaidat? Most is eljárhatnátok táncolni vagy kirándulni vagy mittudomén tekézni, moziba, cukrászdába, kiállításra, meccset nézni... Pároddal vagy nélküle is. Ha meg van valami hobbid (varrás, jótékonykodás, falmászás, nyelvtanulás...?), akkor annak kapcsán is jó eséllyel tudnál hasonló érdeklődésű emberekkel találkozni. Használd ki, amíg nincs gyereketek. :)
Utolsó válaszoló. [link]
Szerinted?Szerintem semmi extra, ami eltérő lenne az átlagostól mégis bánt, hogy ezt mondta
Mi ez tok normális ruhák,a pasid beteges,ébresztő én már kivágtam volna..
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!