Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Melós" fiú vagyok, nagyon koszos munkát végzek, ezért sokszor nem érzem magam senkinek. A melóhelyen kívül tiszta vagyok, igényesen és stílusosan öltözködöm, ilyenkor rendben van minden, de a munkán belül más a helyzet. Mit tanácsoltok?
Olyan cégnél dolgozom, ahol a megrendelők között rengeteg gyönyörű lány van, személyesen jönnek az áruért és az irodában is van egy nagyon szép lány, aki már régóta tetszik, de ebből kifolyólag nem mertem kezdeményezni.
Többször megfordult már a fejemben, hogy elhívok randizni valakit akinek mi készítjük el az anyagját, de így nem megy. Koszos vagyok, izzadt, büdös. Nem hiszem, hogy bárki is kíváncsi lenne így rám, csak egy szerencsétlen munkásnak gondolnának.
24/F
Nagyon sok lánynak és nőnek bejön, hidd el nekem.
40/F
egy munkás aki jó helyen van feketén sokat kap kézhez úgy h olyan rosszul nem keresnek
de tud h azért melyek a te célcsoportod, egy úrinő nem fog szóba állni veled de egy átlag keresetű, normális csaj igen főleg ha nem vagy buta
Ne kezdjél azokkal, kiket a melóhelyeden látsz, mert jó esély van rá, hogy elzavarnak, akár diszkréten is. Persze a munkakörödről semmit sem tudok.
Mint írtad: "A melóhelyen kívül tiszta vagyok, igényesen és stílusosan öltözködöm, ilyenkor rendben van minden"
Ez utóbbi a lényeges. A magánéletedben jobbak az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!