Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja?

Csak szex kapcsolat? Ő úgy látszik, azt szeretne, hiszen utalt is rá.
Talán többet szeretett volna, vagy nem jöttél be neki, nem működött a kémia.
Egy nőnek azért nem a szeretői státusz a legfelemelőbb kapcsolat, és ezt hidd el, a férfiak is tudják.
Az a nő, aki elfogadja, beéri csak ennyivel, leértékelődik egy férfi szemében.
ezek csak gondolatok, természetesen, ezt mi nem tudhatjuk. hagynám, majd jelentkezik. ha nem, az sem baj.

Az előzőnek baromira igaza van.
Én sosem adtam magam könnyen, foggalmad sincs cserébe hogy csüngtek rajtam... mint egy szőlő
Azt a mondatot, hogy várja a szexet stb lezártam annyival, hogy ne élje ebbe bele magát, mert bármi lehet, én nem tervezek előre.
Szóval akkor ne jelentkezzek neki.

Ha valakit komolyan érdekelsz, azt nem kell majd nyaggatni, mert kb. minden gondolata te leszel, és keresni fog magatól is.
Hagyd békén a fazont, ne nyomulj, és legfőképp ne viselkedj piócaként! 2 hete ismerkedtek, valószínűleg nem működik (eléggé) a kémia. Légy okos, és tartsd meg a méltóságod!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!