Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
2 hete irkalok egy pasival. Már találkoztunk is, minden. Péntek este még ecsetelte hogy mennyire oda van, kíván stb. alig várja hogy ilyen módon is együtt legyünk. Szombat reggel még írtunk pár mondatot, majd dél óta semmi. Egy betűt sem válaszolt, reagált egész nap. Először azt gondoltam, hogy biztosan elfoglalt, de folyamatosan elérhető volt, posztolt is a facera, mégsem írt. Este sem... Egyszerűen most ezt tényleg nem értem, hogy mi történhetett? Próbálkozzak majd reggel újra? Vagy hagyjam és meglátjuk a hétvége után mi lesz? Beszélte hogy a jövőhéten nem lesz itthon, mert elutazik, gondoltam, hogy lehet már most szombaton indul, de akkor is gondolom tudna egy betűt küldeni. Mit tegyek? Nem akarok nyomulni... Vagy ez szándékos játszma?
2019. márc. 3. 04:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Volt azt hiszem 1x ilyen, hogy nem irt, akkor én írtam óvatosan, hogy ne tűnjek nyomulósnak, de gondoltam, hogy ma már biztosan nem. Túl sok lenne már, hogy leáll a beszélgetés és én keresem. Totál nem értem tényleg ezt a viselkedést. Nem vágyom arra hogy egésznap beszéljünk, pont ezért hagytam. Gondoltam van más dolga is. De azt hittem a nap végén biztosan megkérdezi majd, hogy esetleg milyen volt a napod, de tévedtem.. Most nem tudom mi legyen.
2019. márc. 3. 04:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Az ismerkedésnek nem a párkapcsolat a célja! A fontos dolgot majdnem kihagytam :))
2019. márc. 3. 04:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak szex kapcsolat? Ő úgy látszik, azt szeretne, hiszen utalt is rá.

Talán többet szeretett volna, vagy nem jöttél be neki, nem működött a kémia.

Egy nőnek azért nem a szeretői státusz a legfelemelőbb kapcsolat, és ezt hidd el, a férfiak is tudják.

Az a nő, aki elfogadja, beéri csak ennyivel, leértékelődik egy férfi szemében.

ezek csak gondolatok, természetesen, ezt mi nem tudhatjuk. hagynám, majd jelentkezik. ha nem, az sem baj.

2019. márc. 3. 05:34
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Az előzőnek baromira igaza van.

Én sosem adtam magam könnyen, foggalmad sincs cserébe hogy csüngtek rajtam... mint egy szőlő

2019. márc. 3. 06:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Azt a mondatot, hogy várja a szexet stb lezártam annyival, hogy ne élje ebbe bele magát, mert bármi lehet, én nem tervezek előre.

Szóval akkor ne jelentkezzek neki.

2019. márc. 3. 07:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakit komolyan érdekelsz, azt nem kell majd nyaggatni, mert kb. minden gondolata te leszel, és keresni fog magatól is.

Hagyd békén a fazont, ne nyomulj, és legfőképp ne viselkedj piócaként! 2 hete ismerkedtek, valószínűleg nem működik (eléggé) a kémia. Légy okos, és tartsd meg a méltóságod!

2019. márc. 3. 07:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha az ismerkedésnek nem a párkapcsolat a célja,éz még le is hűtötted azzal,hogy ne nagyon élje bele magát,mert majd meglátjátok mi lesz a szexel,akkor ne csodálkozz.De én biztos nem írnék Neki többet.Látta,hogy írtál,ha akar majd jelentkezik.
2019. márc. 3. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!