Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bepróbálkozott ez a csaj a burger king-ben, flegmázott vagy szimplán agyi baja van? Esetleg a kajámból akart?
Az allee burger kingbe történt. Beállt mögém: kb. 150 centi volt, barna haj, nagyon nagy barna szemek. Olyan volt kicsit mint egy vicces mesefigura... de amúgy aranyos és szexi kinézete volt. Fehér feszes farmergatya volt rajta, és valami eszméletlen popsija volt benne.
Elkezdett beszólogatni, hogy ne álljak már ilyen távol a kasszától, ez nem a posta. Itt elkönyveltem egy flegma pitsának. Aztán láttam, hogy ez a lány egy kicsit bolond, magában beszél, talán nem is a rosszindulat vezérli.
Pl. amikor fizettem és mentem az asztalokhoz, ránézett a tálcámra és megszólalt "hm nyami nyami whop whop whopperke" vagy valami ilyesmi.
Aztán közel ült hozzám, láttam motyog meg beszél magában, beszél az ételhez, hogy "jaj de fini vagy" meg ilyenek...
A haverom azt mondta, hogy el kellett volna kérnem a számát, és az ilyen bolond csajokkal a legjobb a szex.
Szerintem csak szimplán dili volt. Szerintetek egy elhalasztott lehetőség volt ez?
nem tűnt drogosnak, ahhoz túl jól szituált volt... ráadásul fényes nappal, valszeg suli/munka után?
inkább csak kicsit túltolta ezt a "kis cuki dili lány vagyok" szerepét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!