Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem pl.
De ez van. Néha rossz, máskor nem érdekel.
Ja, végül is milyen pici dolgok ezek:
- átlagnál magasabb fizetést kapni örökre
- bazi nagy ház a saját neveden
- közepesnél jobb autó
- mindenben alárendelődni
- tökéletes külsővel rendelkezni
"Meg tudjuk csinálni ezt akár már a következő héten is..." (Horn Gyula)
3: A legtöbb barátom, akiknek szerelmi kapcsolata van, még a szüleivel él és iskolás..
Egyikük 11 éves....
- ambiciózusnak lenni, célokat kitűzni, és dolgozni ezek eléréséért
- tevékeny, tartalmas életet élni
- őszintén érdeklődni a másik ember iránt
- társaságba járni, ismerkedni, beszélgetni emberekkel
- megtenni, amit értelmes kereteken belül meg lehet, az igényes, ápolt megjelenés érdekében
- figyelmesnek, udvariasnak, nyitottnak, érdeklődőnek lenni
- olvasni, művelődni, képezni magad
- odafigyelni az egészséges életmódra, leszokni a káros szenvedélyekről, végezni némi testmozgást
Csupa olyan dolgok, amik nem kerülnek pénzbe, viszont nagyságrendekkel növelik(-nék) az esélyeidet a társkeresésben.
Ez igaz, viszont ezek egy része is pénzbe kerül, pl. az ambíciós rész. Ingyen nem fogsz tanulni.
A többi rendben van. Habár... Ha így viselkedsz nagyon sok jóbarátod lesz, de egyik sem fog veled lenni, amíg nem nézel ki jól. Ez a rossz ebben.
Nekem is van jópár ilyen haverom, már rég nem akarok egyiktől se semmit, de általában ennyire futja. Egyedül ambícióim nincsenek (már nincsenek, mivel semmiben nem vagyok jó)
8: És akkor mitől van a 11 meg 14 éves barátaimnak csaja, apafej??
Egyik sincs nekik, amiket felsoroltál, de csajuk az van.
Nekem is volt eddig 8 kedvesem, ebből 7-nek semmije nem volt abból, amiket felsoroltál, 1-nek volt jó fizetése, háza, de nem vett nekem semmit és nem jártam a házában.
Erre kössél csomót!
Akinek xar az inertekelese es kizarolag a alacsony ertekrenddel rendelkezokbol itel... mint a 3-as.
Ha en is igy velekedtem volna a pasikrol csak vica verza, szerintem megkeseredetten, elhizva vagy bepialva sajnalnam magam ... lehet hogy szinten itt...
Sracok talpra! Hagyjatok mar ezt az onsajnalatot! A vilag tele van pozitiv peldakkal mert a mocskot kell alandoan szemlelnetek, vagy azt ami nem pelda erteku? Komolyan nem tudom ezt az onmarcangolast megerteni... ennyire utalod magad? Ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!