Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szimpatikus egy válaszadó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szimpatikus egy válaszadó itt, ráírtok?

Figyelt kérdés
Ha valakinek kint van a neve, az bátortalanná tesz titeket?
2019. márc. 2. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#9 Nem derült ki, hogy mi a szándéka ezzel a kérdéssel, mert sosem válaszoltam neki. Másoknak is csak ritkán. Ez nekem túl gyanús volt.
2019. márc. 2. 16:19
 12/19 Karena26 ***** válasza:
38%

Eleve nem lehet szimpatikus egy válaszadó, mivel nem ismerem!!!

De a válaszai lehetnek szimpatikusak.

Ezért előfordult már, hogy ráírtam valakire, és mások is rám, akiknek szimpi volt egy (vagy több) válasz, és sült már el jól is a dolog. (♡)

De olyanra is ráírok, ha érdemesnek tartom, akinek ahhoz az egy hozzászólásához van privát mondanivalóm. Igen, van, mikor félreértik, de 80-90%-ban nem veszik személyesre.

2019. márc. 2. 16:25
 13/19 Karena26 ***** válasza:
Ja, és nem bátortalanít el, ha nincs kint a neve. Ha válaszol, úgyis kiderül, ha meg nem megfelelő stílusban, kapásból tiltom is, így le van a gond róla a későbbiekre is! ;)
2019. márc. 2. 16:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen, jópárszor előfordult már abban a reményben, hogy egy jót fogunk tudni beszélgetni, de soha senkivel nem alakult ki hosszútávú beszélgetés. Valamiért nem találtam meg senkivel az összhangot, nem igazán akadtak közös témáink vagy úgy éreztem kevesebb vagyok a másik félnél, nem vagyok annyira érdekes és szórakoztató, mint ő.
2019. márc. 2. 16:40
 15/19 anonim ***** válasza:
7# Ezt én is megkaptam. XD
2019. márc. 2. 16:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Baromi ritkán, akkor is max annyit hogy full egyetértek vele vagy egy röhögést mert jó esetleg a duma... de nem dumcsizok itt senkivel, szemelytelen es ezert hamar elsorvad...
2019. márc. 2. 16:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Volt ilyen igen, de csakúgy mint mondjuk egy társkeresőn itt is eltünnek szó nélkül a nők. Hol csak egy pár levélváltás után, hol már egy hosszabb levelezés közben.

Eddig 1(!) nő volt itt akivel megismerkedtem és más plattformon is folytattuk a dolgot. De végül nem lett belőle semmi. Maradtunk úgymond baráti viszonyban.

Persze tudom ez nem társkereső oldal. Viszont több választ kaptam itt és többet leveleztem nőkkel, mint bármelyik társkeresőn...

De befejeztem, nem fogok senkire ráírni már itt sem.

2019. márc. 2. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Én egyszer ráírtam egy válaszolóra, akinek a neve is kint van, azzal, hogy sok mindenben egyetértek vele és beszélgethetnénk, ha gondolja...Erre annyit írt visza, hogy nem ismerkedik itt. :( 21l
2019. márc. 10. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csak akkor írok rá valakire, ha konkrét kérdésem van a témában, ez sosem magán természetű kérdés, hanem valami gyakorlati dolog. Ha valaki rámír, arra általában szoktam válaszolni, hacsak nem valami bolond, aki sérteget. Ezeket rögtön tiltom. Hogy látszik-e valaki neve, az nem befolyâsol semmiben.
2019. márc. 11. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!