Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szimpatikus egy válaszadó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szimpatikus egy válaszadó itt, ráírtok?

Figyelt kérdés
Ha valakinek kint van a neve, az bátortalanná tesz titeket?
2019. márc. 2. 14:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én nem igazán szoktam ráírni senkire se, szóval nem.
2019. márc. 2. 14:39
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem annyira szoktam, 1-2 kipróbáltam, de nem lett nagy eredménye - akár látható a név, akár nem.
2019. márc. 2. 14:41
 3/19 marcipántea ***** válasza:
89%
Ha nagyon jó választ ad, és esetleg felmerül bennem egy kérdés az alapján, amit írt, akkor írok. Hogy kint van a név vagy sem nem igazán befolyásol (maximum annyiban, hogy társítok hozzá egy benyomást a válaszai alapján).
2019. márc. 2. 14:47
 4/19 anonim ***** válasza:
30%
Azt imádom ha nem független nő ír és még gyereke is van. Hát, mit is kezdhetnék egy kapcsolatban lévő anyával? Pfff...😂
2019. márc. 2. 14:56
 5/19 anonim ***** válasza:
Volt hogy igen de minek is !
2019. márc. 2. 15:19
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Volt párszor, hogy ezt megtettem, de ha férfi a válaszoló, akire ráírok, abból mindig félreértés van, mert azt hiszi ismerkedni akarok, holott csak az adott témáról szeretném kérdezni bővebben.
2019. márc. 2. 15:21
 7/19 anonim ***** válasza:
76%

Én múltkor ezt kaptam egy teljesen ismeretlen felhasználótól, a nevét kipontozom mert az nem tartozik ide, de az üzenet vicces volt.Egy a szexulaitáshoz sehogyan nem kapcsolódó válaszomra írt üzenet.

"Küldő: ..........

Címzett: El Nath

Időpont: febr. 20. 16:34

Előzmény: A kérdésre írt válasz: Mennyi igazság van ebben szerintetek?

"Itt a motiváció a lényeg ami a sorokat szülte. Szépen összeszedett gondolatmenet és fejlett kommunikációs készség árulkodik arról, hogy remekül..."

Az üzenet: Szia!

Bocsi, hogy csak így privátban rádírok és olyan kérdést teszek fel, ami nem kapcsolódik a témához, de lenne egy kérdésem, amit máshogy nem tudok feltenni, csak így.

Milyen érzés az ejakuláció, és mi játszódik le olyankor a péniszben? Kíváncsi vagyok, hogy egész pontosan mi történik ilyenkor a hímvesszőben és a férfiak mit éreznek közben.

Előre is köszönöm a választ!"

:D

Válaszoltam neki de azóta sem láttam.

2019. márc. 2. 15:44
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
#7 Ezt az üzenetet már vagy négyszer megkaptam két év alatt. :)
2019. márc. 2. 15:47
 9/19 anonim ***** válasza:

#Kedves nyolcas

Nem vagyok itt ilyen régen.És kiderült mi motiválja a levél íróját?

2019. márc. 2. 15:52
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

El nath

😀😀😀

Én két nőre írtam rá, azaz egyiket bíztattam, hogy írhat privit. Nem ebben a témakörben és nem szexuális céllal. Mindkettő érdekes embernek tűnt, viszont én jó ideig nem léptem fel, így megszakadt a dolog.

2019. márc. 2. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!