Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szimpatikus vagy inkább ellenszenves, ha egy nő minimalista életmódot követ?
Tehát pl nincs autója, nem is szeretne, csak egy régi használt biciklije van, illetve tömegközelkedik.
Ruhákat csak is turkálóból vásárol, minimális ruhatárat tart fenn, ha valamire nincs szüksége, azt eladja (lényegében az eladott holmik árán vesz újat)
Külsőre ad magára azért, tehát minimálisan sminkel, jár fodrászhoz, de nem festi a haját/körmét, és inkább természetes dolgokat használ.
Könyveket is használtan vesz, mindenből a régit, vagy régies hatásút (ruha, bútor, könyv) részesíti előnyben.
Emellett nincs fenn Instagramon, Facebbok-on, kizárólag üzenő alkalmazásokat használ, közösségi profilokat nem, illetve fényképeket sem posztol sehová.
Hobbijai vannak, bizonyos sportokat is szeret (biciklizés, úszás, tollaslabda, ilyenek), de nem kondizik, mint az manapság divat.
Stílusra kb ilyesmi lányt kell elképzelni, tehát semmi extra:
(Nem ismerkedős, csak kíváncsi kérdés)
A szakkönyvek, amik pl. 20 évesek vagy még régebbiek, már elavultak.
Könyvekből nem éri meg smucignak lenni.
Az, hogy neked erre van igényed, a te dolgod. De mit csinálsz a pénzzel, amit megkeresel?
A sírba nem fogod magaddal vinni.
Nőként válaszoltam, bocsi.
Könyveken meg ruhákon fölösleges így spórolni sztem. Néha egy-egy új ruha simán beleférhetne neki is.
Az h nincs Facen v instán nem negatívum de nem is pozitív.
Ha amúgy tetszene, nem zavarnának ezek a dolgok. De megkérdezném, azért minimalista, mert nincs pénze, vagy mert nagyon gyűjt valamire?
Alapvetően szimpatikus. Én az albimat minimalista módon rendeztem be. Csak azok a tárgyak, bútorok, dolgok vannak benne, amire tényleg szükségem van.
Ami hátrány a leurasodbol:
nem tervez kocsit venni soha. Számomra az autó munkába járási eszköz. Sosem voltam fanatikus autó rajongó, de emiatt muszáj fenntartanom autót (vidéken élek).
Bevásárlás is sokkal kényelmesebb egy autóval.
Nem festi a körmeit. Nem ettől leszel minimalista életmódot folytató, hanem a pazarlásmentes, hasznosságot előtérbe helyező felfogástól. Nagyon szexi egy igényesen kilakkozott kéz- és lábköröm. Ad egyfajta extra nőiességet.
Könyveket is csak használtan vesz. Lehetsz minimalista úgy is, ha új könyvet veszel. Én is szoktam, mert imádom az új könyv lapjainak illatát, érintését.
A közösségi média mellőzése extra vonzalmi tényező nálam. 🙂 A sport szeretete pedig még extrább vonzalom növelő tényező. Én is sportolok, s igyekszem kerülni a közösségi médiát, csak régebbi és távolabbi barátaim miatt vagyok fent facen, de alig posztolok évente valamit, azok is jobbára önismereti, önfejlesztés jellegű cikkek, videók.
A stílus bejön, képek alapján.
30F
Az öltözködése nem zavarna, ahogy jól érzi magát, a sminkes dolgok stb szinten az ő dolga.
De közös lakásba ne akarjon mindenből régit és használtat venni.
Én van amiből a modernet szeretem, vannak olyan könyvek amik most jöttek ki ha tetszik vegye meg.
Azt gondolom hogy a legjobb ha egyensúly van a kettő között, nem kell átesni a ló egyik oldalára sem.
A sportok plusz pont.
29/F
Ismerkedési szempontból ez semleges számomra. Soha nem a ruhát nézem, vagy hogy milyen könyvei, cuccai vannak. Ha vonzódom hozzá és passzol a személyiségünk, jól érzem magam a társaságában, akkor felőlem öltözhet "A farm ahol élünk" szereplőinek a ruhájába is.
Kocsim nekem sincs, mert Budapesten lakom,dolgozom, nincs rá szükségem. A ruháim átlagosak, én bemegyek az első boltba a plázában és megveszem az első pulóvert ami a kezembe akad, az ár az nem érdekel, pénzem van bőven. Leginkább utazásokra költök, fél Európát bejártam már, illetve több távoli országba is elutaztam. Kondizásra van otthon evezőpadom, futni szoktam még, meg síelni,szörfözni. Facebookon fent vagyok, én is leginkább üzenésre használom, kb. évi 1 képet teszek fel, de leszarom, h hányan lájkolják.
"A smink hiánya plusz pont, tudod aki szép az reggel is szép énekelte Charlie."
Itt a hangsúlyon van a lényeg. Énekelte CHARLIE, aki a nap semelyik szakában sem szép, úgyhogy a véleménye nem nagyon releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!