Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szimpatikus vagy inkább ellenszenves, ha egy nő minimalista életmódot követ?
Tehát pl nincs autója, nem is szeretne, csak egy régi használt biciklije van, illetve tömegközelkedik.
Ruhákat csak is turkálóból vásárol, minimális ruhatárat tart fenn, ha valamire nincs szüksége, azt eladja (lényegében az eladott holmik árán vesz újat)
Külsőre ad magára azért, tehát minimálisan sminkel, jár fodrászhoz, de nem festi a haját/körmét, és inkább természetes dolgokat használ.
Könyveket is használtan vesz, mindenből a régit, vagy régies hatásút (ruha, bútor, könyv) részesíti előnyben.
Emellett nincs fenn Instagramon, Facebbok-on, kizárólag üzenő alkalmazásokat használ, közösségi profilokat nem, illetve fényképeket sem posztol sehová.
Hobbijai vannak, bizonyos sportokat is szeret (biciklizés, úszás, tollaslabda, ilyenek), de nem kondizik, mint az manapság divat.
Stílusra kb ilyesmi lányt kell elképzelni, tehát semmi extra:
(Nem ismerkedős, csak kíváncsi kérdés)
Azért fehérneműt és cipőt újonnan vegyen, egészségügyi okok miatt.
Ha a testhajlatoknál sincs High Bozont, és fürödni is szokott, akkor bejön.
Minden másban az ellentétje lennék, de ez nem zavar :)
nem értem a használt könyv mizériát...
antikváriumban csomó olyan könyv van amit újonnan már nem tudsz megvenni...
pl Galaktika magazin
a lakásban nálam csak használt bútorok vannak mert az a stílus már nem kapható a boltokban vagy max késztetni kelet, viszont használtban nagyon jó minőségűt ki tudsz kapni negyed áron ...
nekem a stílussal nincs bajon sőt a természetesség a praktikus és környezetbarát életfelfogás nagyon is tetszik ...
A rédgi könyvet nem értem, minek veszi meg a mnimalista, ha ott a könyvtár.
A régi kárpitos bútorokban lehetnek élősködők, jobb vigyázni.
Én letöltöm a könyveket furcsa h ez nincs fent opcióban sem pedig ez az általános manapság..amúgy ilyen lennék é
n is nőben, kiveve h sminkelek egy picit es körmöt is festek de nem ezen múlik a szerelem két ember között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!