Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérem egy szakaszon a kolléganőt, ez baj?
Nyilván nem azt a választ vártam, különben nem tettem volna fel a kérdést :)
Világos, hogy ez a dolog így nem teljesen kóser.
Mennék én a feleségemmel is közös programra, csak őt nem szeret sportolni (máshova azért el szoktunk járni). Ez meg olyan sport, amihez két ember kell.
De lehet, hogy ezt a dolgot tényleg hanyagolnom kellene.
Hát, ha valamilyen oknál fogva elválnék, akkor valószínűleg ez a lány lenne, akivel először megpróbálkoznék. Szerintem ez nem olyan fura.
Ha nem lennék nős, akkor is megpróbálnám vele, de mivel az vagyok, így nem fogom :)
A válaszaid alapján azt mondanám, igen baj. És ha nem akarsz válni, akkor most hagyd abba.
Leírtad konkrétan, hogy ha nem lenne feleséged, akkor bepróbálkoznál. Minden megcsalás így kezdődik.
Elmesélnéd ezeket vagy elmesélted a feleségednek? Kíváncsi lennék az ő reakciójára.
#22 "Elmesélnéd ezeket vagy elmesélted a feleségednek? Kíváncsi lennék az ő reakciójára."
Hát, arra én is :D
Dehogy mesélem, ő eleve eléggé bizalmatlan az emberekkel kapcsolatban. Ha esetleg kezdenének úgy alakulni a dolgok (de nem fognak!), akkor viszont elmondanám.
Kedves Kérdező!
23-as kommented alapján azt mondanám, hogy ez így már megcsalás, még ha testileg nem is, de érzelmileg igen. Van a megcsalásnak két jó definíciója, és erre mindkettő pontosan illik:
1.) Minden megcsalás, ami a másik fél szerint az. Mint mondottad, a feleséged elég bizalmatlan, és eszed ágában nincs neki mesélni a kísérgetésről, szinte biztosra venném, hogy nem lenne felhőtlen az örömtől, ha ezt megtudná.
2.) Minden megcsalás, amit a párod jelenlétében már nem tennél meg. Gondolom ha eléd menne a feleséged a munka végeztével, akkor nem hármasban sétálnátok hazafelé egy kis kerülővel.
Rendszeres munkahelyi beszélgetés, hazafelé kísérgetés, közös szabadidős tevékenység. Ez minden, csak nem haverság, és ezt szerintem valahol te is tudod, hogy ennek mi lehet a vége. Ha tényleg szereted a feleséged, akkor mi értelme ezzel kockára tenni a házasságod?
Az előbb átsiklottam kérdező 21-es kommentje felett. Azt írtad, hogyha nem lennél nős, akkor bepróbálkoznál a kolléganőnél. Tehát egyértelműen szimpatikus neked, vonzónak találod mint nőt, és pont ezért keresed a társaságát, nem barátkozni akarsz te vele, meg közös hobbit űzni. Hidd el, szinte minden viszony és megcsalás így kezdődik, minél jobban megismeritek egymást, annál jobban belebonyolódtok a helyzetbe, és elég egy hullámvölgy a házasságodban, és máris megvan a baj.
Még most tedd fel magadnak a kérdést, és őszintén válaszold meg, hogy tényleg szereted-e a feleséged, vele akarod-e leélni az életed. Ha igen, akkor a kolléganő helyett a feleségedre koncentrálj, vele tölts több időt, vele keressetek több közös hobbit. Ha meg ő nem szereti a kedvenc sportod, hát van ilyen, akkor menj el egy férfi barátoddal, ne pedig ezzel a kolléganővel.
Ott bukik az egész dolog, hogy te, a válaszaid alapján, vonzónak találod a nőt.
Így, ebben a formában, igen, baj.
Nem vagyok egy féltékeny tipus, de ez engem is kiakasztana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!