Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kísérem egy szakaszon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kísérem egy szakaszon a kolléganőt, ez baj?

Figyelt kérdés
Nős férfi vagyok. Nemrég egy új kolléganő jött a céghez, mellettem lévő elszeparált részben dolgozik. Sokat beszélgetünk, munka előtt és ebédidőben is, szimpatikus csaj, de nem akarok tőle semmi komolyabbat, csak egyszerűen jó dumálni vele. Ha úgy van, hogy ugyanakkor indulunk haza, akkor egy darabon el szoktam kísérni (kb. 200-250 m). Nem arra szoktam haza menni, de ez az utca nagyjából párhuzamos azzal, amelyikre rá kell fordulnom, tehát majdnem ugyanakkor utat teszek meg így hazáig, egy kicsivel többet. Szerintetek ez probléma, hogy kísérgetem a csajt?
2019. febr. 27. 15:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Engem erről megkérdezne a férjem,hát...Baj drágám,hogy egy ùj,kedves kolléganővel megyek hazafelé?És emiatt kisebb kerülőt is szívesen teszek minden nap?Juj.Akárhogy is szeretem és bízok benne,azért eldurranna az agyam.Egy az nem vagyok a katonatisztje,hogy engedélyt kérjen,mivel nem viszi haza vagy egy részn kocsival.Másrészt itt kezdenék el gyanakodni,holott lehet nincs is mire.
2019. febr. 27. 16:21
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván megvan ennek a megfelelő módja, hogy kiderüljön, mi az asszonyka véleménye erről. Vannak féltékenykedő típusok, meg van, aki teljesen normálisan áll hozzá.

Számomra eleve furcsa, ha valaki úgy gondolja, hogy ebbe mások többet láthatnak bele. Az ilyen emberről azt gondolom, nem sok barátja lehet.

2019. febr. 27. 16:47
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
Te örülnél neki ha a te feleséged et kísérgetné valaki?Ráadásul egész nap együtt dumálgatok együtt ebédeltek...Te is tudod hogy sántít ez.
2019. febr. 27. 16:50
 14/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem érdekel, csak még magadnak sem vallod be...
2019. febr. 27. 16:59
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Most belegondolok, volt már olyan, hogy egy 70 feletti, velem azonos nemű kedves ismerősömmel annyira belelendültünk a beszélgetésbe, hogy másfelé mentem haza, hogy tovább tudjunk beszélgetni. Szerintem ebben semmi nincs. Viszont nem írtam ki a gyakorira kérdést ezzel kapcsolatban, szóval benned azért mégis felmerülhetett egyfajta hátsó gondolat, ha feltetted ezt a kérdést...
2019. febr. 27. 17:26
 16/27 anonim ***** válasza:
41%

Bajnak nem baj, csak idő kérdése mikor fogod megd...ni.

Ja, engem is szeret a férjem, de akit kocsival hazahord abba szerelmes.

Ha hűséges akarsz maradni akkor ezt most hagyd abba.

2019. febr. 27. 17:45
 17/27 A kérdező kommentje:

Ő valószínűleg nem akarna tőlem semmit, nem hinném, hogy én vagyok az esete.

Igen, de szerintem ő nem akarná velem, nem érzem rajta ezt. Én el tudnám képzelni vele hosszú távon is, de szerintem nem lenne hosszú életű a kapcsolat, azt gondolom, vagyunk annyira más személyiségek.

Igaz ami igaz, említettem neki a múltkor, hogy eljöhetne velem sportolni, mert nem nagyon találok partnert hozzá, de hozzá is tettem gyorsan, hogy nem randízni hívom, hanem csak baráti alapon, és ha van valakije, őt is hozhatja.

Elgondolkodatató válaszok (mindenkit felponzotam).

2019. febr. 27. 17:53
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt a választ vártad hogy ez teljesen oké,akkor látod , csak kijön,hogy nem. A megcsalásra keresel csak alkalmat,ztán azt is mondhatod,hogy "de én csak kisérgettem meg dumáltam vele aztán jött a szikra "

Nem vagy túl egyenes pasi,azt ugye tudod?

2019. febr. 27. 18:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát,én bízom a férjemben de nem is fűzöget nőket a munkahelyén..ha feldobná hogy helyettem egy másik csajjal dumálgat,sétálgat és el akarja hívni közös programra lehet a kezébe adnám a golyóit,hogy nézzen hülyének akit akar ne engem. Ez már nem plátói,hanem aktívan halad az érzelmi megcsalás felé.
2019. febr. 27. 19:15
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Az exem jut erről eszembe. Egy kolleganőjével elég jó viszonyban volt, de esküdözött, hogy csak baráti... Aztán miután szakítottam vele (sok más miatt is), akkor azonnal összejöttek. Ennyire volt baráti...
2019. febr. 27. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!