Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérem egy szakaszon a kolléganőt, ez baj?
Az a baj,hogy benned felmerült nem biztis,hogy kéne.Miért is?Fura volt azt.is.olvasni,ahgy írtad,nem akarok semmi komolyabbat,csak...
Amùgy az hogy egy részen munkatárssal mész haza miért volna kifogásolható?
A feleséged válasza lenne egyedül mérvadó a kérdésben.
Engem nem zavar, hogy kísérgeted a csajt.
Azért az általános ökölszabályként elmondható, hogy nem jutna eszedbe ezen gondolkodni, ha nem lenne pici vaj a füled mögött. Amennyiben tényleg csak kolléga és jó dumálni vele, akkor nem kérdeznéd ezt.
Csak egyszerűen jófej, kedves lány, jó vele beszélgetni. Tényleg nem akarok tőle többet, szeretem a feleségem.
De azért azt elismerem, furcsának tűnhet, hogy egy kicsit kerülök, csak miatta.
Külső szemlélő honnan tudná merre kell hazamenned?Egy kis kerülőt tenni valakivel,mert kedves,aranyos,bájos,cuki.Ne viccelj.☺ Magadnak hozod fel vésekezésképp,de ebből Te is tudod,hogy még bajod is lehet.
De most is azt.mondodm,hogy alapvetően egy részen kollégával hazamenni nem bűn,de nem az első sarkon hanem a másodikon lefordulni emiatt elgondolkodtató.Ennyi erővel dumálgathatsz vele a munkahelyen is.Szóval ismerd be magadnak inkább.(1)
Többféle útvonalon tudok közlekedni a munkahelyem és az otthonom között. Van megszokott, bejáratott is, de ha úgy alakult, hogy valakivel együtt indulok, és nagyjából egy irányba is megyünk, de ő inkább a másik irányba szeret elindulni (ami nekem nem kitérő, időben sem), akkor bunkóság lenne ragaszkodnom a megszokott útvonalhoz, olyankor a másikhoz csatlakozom. Emberek vagyunk, nem csak munkáról szoktunk beszélgetni. Autóval járó kolléga is kérdezte már, hogy nem megyünk-e abba az irányba hazafelé, mert akkor egy darabon elvisz kocsival.
De a nejedet kéne megkérdezni, hogy őt nem zavarja-e, mert az számít a te esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!