Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök, belemennetek egy kapcsolatba hazas ferfival, aki azt mondja, mar evek ota a kanapen alszik, es egy fedel alatt kenyszerül elni a felesegevel a ket gyerek miatt, de semmi nincs köztük?
Minden házas pasi ezzel eteti a szeretőt.
Akinek rossz a házassága, az elköltözik és beadja a válást, ebben a sorrendben.
Aki nem akar válni, az azért nem akar, mert neki így jó. A házassága is.
Csak azzal a dumával nehéz lenne felszedni, hogy a felesége egy csodás nő, jó anya, jól főz, a se..ét is kinyalja, de neki ez kevés, mert szüksége van az újdonságra meg az izgalomra. Úgyhogy most pár hétig dugná téged is, aztán úgy is keres mást.
Sok mindent láttam már az életem folyamán, ami működőképes, pedig kívülről nézve furcsa. Így nem szívesen mondom valamire, hogy "én aztán soha".
Az, hogy nem válik el (és soha nem is fog), mert pl nyitott kapcsolatban élnek, az részemről megérthető. Az, hogy csak azért nem cuccol külön, mert várja, hogy legyen kihez/kivel cuccolni, na az már inkább kínos.
Ha először ki akar engem próbálni, és csak akkor borítani a bilit otthon, ha megfelelőnek találtatok, akkor egy gerinctelen féreg, és semmilyen magyarázattal nem tudja ennek az ellenkezőjét bizonyítani. Nem hiszek a minden áron összetartott házasságban, ha valami nem megy, akkor el kell engedni egymást. Ha egy pasi kényelemből nem lép, inkább megvárja, hogy jöjjön a következő csaj, aki majd mossa a gatyáját, az számomra nem valószínű, hogy ő lesz életem szerelme.
Szóval: ha nyitott házasságban él, és kalandot keres, akkor talán. Ha csak egy kényelmes lúzer, akkor semmiképpen nem.
"mi van ha azt hazudja hogy nyitott hazassagban el Csak hogy megdughasson?"
Akkor az akcióiról elvileg a felesége is tud, tehát bárhol mutatkozhat velem nyilvánosan, bármikor fel lehet hívni telefonon, stb. Vannak jelei annak, ha valaki sunyul.
Ha nem egyértelmű a helyzet, akkor valószínűleg nem megyek bele semmibe. Legalábbis most, elméleti síkon így gondolom.
Ha hazudozik, meg átver valaki, azt mocskos rosszul tolerálom, ilyenkor az az illető sem szokott jól járni, aki így viselkedik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!