Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nök, belemennetek egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nök, belemennetek egy kapcsolatba hazas ferfival, aki azt mondja, mar evek ota a kanapen alszik, es egy fedel alatt kenyszerül elni a felesegevel a ket gyerek miatt, de semmi nincs köztük?

Figyelt kérdés
2019. febr. 27. 10:29
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
28%
8-ból 8 nem, ehhez képest a világ teli van évekig szeretői státuszban tengődő nőkkel. Interesting :D
2019. febr. 27. 11:05
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy éppen azok a csajok nem gyk tagok és éppen jelenleg is d..gnak valamelyik házas férfival.

2019. febr. 27. 11:07
 13/38 A kérdező kommentje:
11:es valaszolo Pont ezt akartam irni..;)Csak itt a gyakorin hany es hany szeretö tesz fel kerdest:) De azert ilyenkor nem jelentkezik senki:)Ennyire hamisak az emberek....
2019. febr. 27. 11:40
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Magyarországon él 10 millió ember,így a gyakorin sem csak félrekùrós vagy szeretői státuszban lévő nők adnak válaszokat.Valamint nem mindenki akarja egy házas,kapcsokatfüggő barommal szenvedést okozni magának.De Te dolgod mot csinálsz,ha felnőtt módjára képes vagy dönteni,akkor nincs szükséged itt visszaigazolásra,és menj bele myugodtan.(2)
2019. febr. 27. 11:45
 15/38 A kérdező kommentje:
Utolso itt a gyakorin rengeteg nö vallja be es tesz fel kerdest a szeretöi statuszarol:)Nem tudom miröl beszelsz:)
2019. febr. 27. 11:47
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

És akkor ez most nem kérdés, hanem vidáman várod a privátokat azoktól, akik szeretők akarnak lenni?

Hát...sok sikert!

2019. febr. 27. 11:53
 17/38 anonim ***** válasza:
2%

A GY-t felügyeli 0-24-ig az ügyeletes feminim erkölcs csősz kommandó. Kíméletlenül lepontoznak bárkit, aki a rostán nem megy át! Egymást természetesen meg felpontozzák. Ilyen ez az összetartás.

Egyébként meg bőven van olyan nő, aki mellesleg feleség egy toprongy kapcsolatban, és simán összejön egy olyan férfivel, aki mellesleg férj, aki otthon a hideg falakon kívül mást nem kap. Már az is baj tisztelt feminista brigád, ha az ember próbál ebbe a fos világba pár perc örömöt okozni magának és másnak?

Miért kellene elválni? Ezzel olyan könnyen dobálózik itt a sok okoska! Bakker, nekem is itt van mindenem, ide köt minden, fizikálisan is és érzelmileg is. A két kezem munkája ez a ház, 15 évig fizettem a hitlet, másodállásba jártam, emellett mindenre odafigyeltem, és még a kóbor kutya is több figyelmet kapott mint én. Lehet h én nem vettem észre, mert próbáltam megadni a családnak azt, ami tőlem kitelik. Emellett egy percig sem hanyagoltam el a feleségem, erre ő sem panaszkodott egyszer sem. Viszont szexuális életünk az nincs. Képtelen az orgazmusra, nem is érdekli a szex. Nem, nem én miattam, mert már a Földön nincs még egy olyan ember aki annyi mindent elkövetett volna hogy jobb legyen.

Akkor most váljak el? Ezt csak azért írtam le, mert bizony nem minden férfi gerinctelen féreg, aki kívül keresi azt a fél öra örömöt.

Amúgy meg marhára nem érdekel senkinek a véleménye, az én életem a sajátom, minden hibájával együtt. Nekem is megvan a véleményem az itt okoskodó nőkről.

Akkor hajrá, le is lehet pontozni, megtiszteltetésnek érzem!

2019. febr. 27. 12:01
 18/38 A kérdező kommentje:
Utolso en megertem a TE esetedben jogos az hogy szeretöt tartanal mert nincs szex.De gondolj bele, hanyan hazudjak ugyanezt amit te es kettöt tartanak egyszerre??Erted mar mi a gond?Hogyan lehet ezt leellenörizni?
2019. febr. 27. 12:07
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
A rengeteg nő szerinted az összes??Plusz ha hozzávesszük,hogy ugyan az az ember hányszor írja ki ugyan azt a kérdést itt kicsit mâshogy.De akkor se jön ki az az átlag,hogy minden nő házas,vagy nem jó házasságban élő férfival kezd viszonyt!De sebaj,áltasd magadezzel.Sok sikert az önszívatáshoz.
2019. febr. 27. 12:10
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Olvasgassál kérdező mennyire "nincs" otthon szex.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2019. febr. 27. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!