Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, mi a velemenyetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mi a velemenyetek egy ilyen pasirol?

Figyelt kérdés
Parommal a jacuzziban ültünk atölelkezve, miközben mögöttem egy meztelen nö kijött a szaunabol.A parom mellettem elnezve elkezdte bamulni a nö meztelen testet.Ti hogy reagalnatok erre?
2019. febr. 26. 15:26
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem volt szep nö.Alaktalan es kicsi mell.De nem ez a lenyeg.
2019. febr. 26. 16:19
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem volt szép akkor mit számít? 😂 mi férfiak a nem szép nőket le se sz*rjuk.
2019. febr. 26. 16:28
 23/30 anonim ***** válasza:
Mindig engem szoktak nezni. Nagy mell,kisportolt noies idomok. Ha ilyen elofordulna,ezt mondanam: “ Menj utana ,addig legabb feszedek magamnak en is valakit. “ En szeretem a friss hust es elvezem,ha nem velem foglalkozik a pasim. De mostanaban egyre jobban ramtapad.
2019. febr. 26. 16:44
 24/30 anonim ***** válasza:
Alaktalan kis mellű. Vannak férfiak akiknek pont ez jön be. Nem gondolom valakit lekene nézni mert esetleg te jobbnak tartod magad nála és nagyobb a melled. Az hogy neked alaktalan lehet másnak pont tökéletes. 😊 Szerintem a nők is megnezik a másik nőt nemhogy egy férfi megnez egy meztelen nőt. Teljesen normális. Nem vak az ember szerintem ne tulajdoníts ennek jelentőséget.
2019. febr. 26. 16:48
 25/30 anonim ***** válasza:
Érdemes hangosan mondani: "János, neked feleséged van, ne bámuld a ... szaunás nőket" :)
2019. febr. 26. 16:49
 26/30 A kérdező kommentje:
Ok.tehat akkor a normális reakció részetekről erre az lett volna hogy ebben az öleléses csókolózós helyzetben megvartatok volna amíg megbamulja addig vartok a csókolózással és amikor pár perc elteltével már tud rám koncentrálni megint akkor folytattatok volna szó nélkül a csokolozast.merthogy ez épp csókolózás és olelkezes közben történt a vízben és a meztelen nő közvetlen mögöttem állt.
2019. febr. 26. 18:20
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, de engem nem zavarna, mert ha szép, én is megnézném, talán még jobban is csorgatnám rá a nyálam, mint a párom. :D

Ez azért történhet így, mert nincsenek önértékelési problémáim, kölcsönösen bízunk a barátommal egymásban és nem tagadjuk le, hogy mást is szépnek/vonzónak tartunk a párunkon kívül.

Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy mást nem tartasz vonzónak, hanem arról, hogy a pároddal szeretnél maradni és hűségesnek lenni hozzá.

21/N

2019. febr. 27. 00:26
 28/30 A kérdező kommentje:
Én a reakcióra lettem volna kíváncsi.tehat olelkezes közben hatrafordultal volna együtt megneztetek volna a melleit meg a nemi szervét a másik nőnek utána pedig csókolózás folytatása?
2019. febr. 27. 06:47
 29/30 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok.

Igen, nő vagyok, teljes mértékig heteró, ettől függetlenül a strandon is meg szoktam nézni a párommal együtt, ami szép, legyen az nő, vagy férfi. Meztelen nők meg elég ritkán jönnek az emberrel szembe, a bámulás szerintem ebben az esetben eléggé érthető reakció. Azt megértem, hogy az adott, romantikus pillanatban nem esett neked jól a helyzet, kérdező, de szerintem összeveszni ezért a pároddal nem lenne okos dolog, hiszen ő belecsöppent a helyzetbe, nem ő idézte elő.

Nekem rendben van az önbizalmam, talán ezért is tudom könnyebben kezelni az ilyen helyzeteket. Ha te is tudod magadról, hogy jobb csaj vagy, mint az a meztelen nő, akkor nyugtasson meg a tudat, hogy valószínűleg a párod is levonta magában ugyanezt a következtetést. Ne büntesd őt azért, hogy úgy reagált ebben a helyzetben, ahogy bármelyik másik pasi is reagált volna. Én pl anya vagyok, és a legromantikusabb pillanatokban is felugrom a kedvesem mellől, ha valamelyik gyerekem felsír. Ez az ösztön.

2019. febr. 27. 07:53
 30/30 anonim ***** válasza:

Az utolsó kérdésedre válaszolva:

Valószínűleg igen. Megbámultuk volna, kibeszéltük volna, hogy az én mellem sokkal szebb, húztam volna picit az agyát a páromnak, hogy ha nem fejezi be a bámulást, akkor megyek vetkőzni, aztán szaunázni, hadd legyen a pasiknak igazán jó napjuk, és ne csak a selejtjét lássák, és ennyi. Erre már úgy is durrant volna a kedvesem agya, és onnantól le lett volna tojva a másik csaj. :)

2019. febr. 27. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!