Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, mi a velemenyetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mi a velemenyetek egy ilyen pasirol?

Figyelt kérdés
Parommal a jacuzziban ültünk atölelkezve, miközben mögöttem egy meztelen nö kijött a szaunabol.A parom mellettem elnezve elkezdte bamulni a nö meztelen testet.Ti hogy reagalnatok erre?
2019. febr. 26. 15:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ha egy pucér pasi, jó nagy f@rokkal lett volna, mond, hogy te nem nézel oda!

Én nő vagyok, és heteró, de ha helyedben lettem volna, én is megnéztem volna a nőt, max megjegyzem, hogy mekkora melle van. És pont, ennyi. Nem téma tovább. Az utcán ha látunk egy szép nőt, vagy bárkit, aki kicsit kitűnik, meg szoktam jegyezni férjemnek, hogy szép arca van, vagy jó ízlése, stb. Nem kell mindenkire féltékenynek lenned. A te párod, téged szeret, veled alszik, veled szexel, te vagy a mindene. Nyugi.

2019. febr. 26. 15:48
 12/30 A kérdező kommentje:
Ertem.Tehat ugy reagalnatok, hogy miközben ölelne a parotok,neznetek az arcat,es megvarnatok mig befejezi a bamulasat a meztelen nönek.
2019. febr. 26. 15:51
 13/30 anonim ***** válasza:
Igen. Meg én is nézném a nőt.
2019. febr. 26. 15:53
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok feltekeny.Kisebb melle volt annak a nönek mint nekem.Es en nem bamulom meg a nagy f...u ferfiakat.Engem ez nem izgat.
2019. febr. 26. 15:54
 15/30 anonim ***** válasza:
Normális, egészséges férfi. Ha egy meztelen pasi jött volna ki, én is megnéztem volna. Velünk szemben egy fiatal házaspár lakik, a férjemmel mindig lessük őket, mikor füvet nyírnak, kertészkednek vagy kint vannak a kutyával. A srác néha félmeztelenül nyír füvet, a csajszi meg sortban. Mi meg a férjemmel húzzuk egymást, hogy bezzeg X-nek micsoda izmai vannak, Y-nak milyen jó lábai. Mindig van szebb, fiatalabb nálunk.
2019. febr. 26. 15:54
 16/30 anonim ***** válasza:
Engem sem zavarna, csak ha már annyira nagyon bámulná, hogy a szeme kiesik a helyéről, akkor megjegyezném, hogy azért ne ilyen feltűnően. De alapvetően attól, hogy a párom velem van kapcsolatban nyilván nem szűnik meg létezni az összes többi nő a világon és bármennyire is vagyok romantikus alkat még én is tisztában vagyok vele, hogy aki eddig külsőleg tetszett a páromnak az hirtelen nem lesz ronda a párom szemében attól mert én vagyok neki. Én is észre veszem a helyes pasikat, vagy mondjuk az uszodában egy pasinak figyelemreméltó a testfelépítése. Aki ennyire szemérmetlen, hogy a meztelen testét mutogatja hát szíve joga, de nekem helyén van az önbizalmam ahhoz, hogy ha a párom megnéz egy ilyen nőt akkor ne érezzem magam kevesebbnek tőle. Egy egy szép nőt még én is meg szoktam nézni, volt olyan exem aki tök furcsán nézett mikor egy-egy nőről megjegyeztem az utcán, hogy tök szép/csinos, szerintem nincs ebben semmi.
2019. febr. 26. 15:58
 17/30 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen esetben úgy illett volna, hogy elfordul, nehogy rosszul essen neked hogy nézi.
2019. febr. 26. 16:02
 18/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes. Még én is megnézek egy meztelen nőt, pedig nő vagyok, és hetero.
2019. febr. 26. 16:09
 19/30 anonim ***** válasza:
72%
A pasik a látványnak élnek, a nők többsége pedig inkább az érzelmeknek.
2019. febr. 26. 16:15
 20/30 anonim ***** válasza:

Jó nő volt? En ugyanígy megnéztem volna, de akármilyen jó nő, azert beszóltam volna neki amiért nincs rajta semmi. Senki nem kérte és senki se kíváncsi rá. Nem bírom az ilyen stílust. Én sem flangálnék meztelenül még akkor sem , ha kifogástalan testem és 25 centis farkam lenne. Azzal a jeligével “engem nem zavar, én nem vagyok szégyellős”

Szerintem az a nő egy kur*a.

2019. febr. 26. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!