Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a pasiról?

Figyelt kérdés
7 éve összejöttünk egy buliban, utána elutasított. Egy helyen dolgoztunk, de nem barátkozott velem. Viszont mindig figyelt, szemeztünk. Kb. így telt el fél év, leszámoltam, azóta nem láttam. Nemrég rám írt neten, hogy szeretne randizni velem. Ez most mi?
2018. dec. 30. 22:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kanos.
2018. dec. 30. 22:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, hogy nem talál jobbat. Amúgy komoly kapcsolattal hiteget.
2018. dec. 30. 23:02
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Te láttál már férfit, aki azzal hiteget egy csajt, hogy csak 1-2 menetről lenne szó?

F

2018. dec. 30. 23:03
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem igaz hogy ehez kérdést kell kiírni és magadtól nem jössz rá....
2018. dec. 30. 23:07
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Mivel könnyűvérű lotyó vagy, így téged talált meg, amikor dugni támadt kedve. De mivel lenéz, nem csoda, hogy nem barátkozik veled.
2018. dec. 30. 23:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem konkrétan, h csak sex vagy mi? Intelligens emberek sexkapcsolatot is meg tudnak beszélni.
2018. dec. 30. 23:10
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
Megint össze akar jönni egy menetre, aztán megint elhajt. Könnyebb olyannal próbálkozni, aki már mevolt.
2018. dec. 30. 23:11
 8/17 A kérdező kommentje:
Ha fiatalok ösdzejönnek egy buliban, az már lotyóság? Középkorban élsz?
2018. dec. 30. 23:12
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

#6: a férfi haverok szerint hülye vagyok, mert én mindig megmondom a nőnek, ha csak szexről van szó. Az eredmény, hogy a nők nagy része innen már nem kér a dologból.

Ők nem vesződnek ilyesmivel. Ez nem intelligencia kérdése, inkább gyomoré. Ha beveszi a gyomrod, hogy átvered a másikat, akkor több csaj mond igent, még akkor is, ha a lelke mélyén a nő is érzi, hogy ez azért nem az örökkévalóságnak szól

2018. dec. 30. 23:12
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem élek a középkorban. Te vagy egy elmebeteg média által kitermelt véglény, az emberi társadalom szégyene, mivel ezt tartod normálisnak.
2018. dec. 30. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!