Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Azt hiszem depress...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Azt hiszem depresszios vagyok. De miert?

Figyelt kérdés

Hosszu sztori. Koran hazasodtam, elvaltam. Azota az eletem lefele csuszik. 32 eves vagyok. Felbehagytam 2 egyetemet, uj helyre koltoztem, barataim nincsenek vagy csak alig. Ennek en is oka vagyok, sokszor szeretek egyedul lenni maskor szenvedek az egyedullettol... 2 baratom van csak.

Segito szakmam van, szeretnek az emberek es en is oket, de ez megsem elegit ki teljesen.

Egy szeretoi kapcsolatban elek mar 2 eve. Nem felhotlen. A szokasos, szeretlek de maradnom kell szoveg... tudom hogy sosem valik el. Megsem tudom elengedni.

Maganyos vagyok es ertektelennek erzem magam. A munkaba menekulok, aminek sokszor kimerultseg a vege, az osszeesesig kepes vagyok hajtani magam.

Nehany honapja erzem hogy nem jo ez. Most mar nagyon erzem. Fogalmam sincs mit kellene tennem csak azert erzem hogy ha ez igy marad, ezt nem tudom csinalni.

Nincs kinek elmondjam.. nem tudom a megoldast... ciki, nem ciki ide jutottam 32 evesen...

2019. febr. 25. 18:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg senki nem érdemli meg, hogy depressziós legyen. Meg kell keresni a probléma okozóját. Lehet, hogy már évek óta hozzá szoktál és olyan dolog tesz boldogtalanná ami már felsem tűnik. Pl.: Én mióta elköltöztem a szüleimtől és nem tartom velük a kapcsolatot végre boldog vagyok és könnyedén veszek bármilyen akadályt. 22L
2019. febr. 26. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!