Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire számít a férfi fogsora?
Nem reklámból írom, de nekem pl 24 fogam van, (6 db nem nőlt ki és 2-őt fogszabályozó miatt húzni kellett) majd hogy nem full fehérek, én adok rájuk, ez az első amire költök, más embernél azt vettem észre, hogy 2x évesen már az őrlő fogak hiányoznak, metszőfogakból legalább az egyik rendre hiányzik
vagy a tipikus, hogy a szemfog mellől hiányzik 1 foga valakinek.
Ami ugyan úgy visszataszító volt egy nőnél, a szemfogai nem voltak meg.
Nekem nagyon fontos. Mind a sajátom, mind a partnerem fogainak szépsége is. Hozzáteszem, az enyémek igényeltek volna fogszabályzót, de késő bánat... Ettől függetlenül természetesen rendszeresen ápolom, és itt nem csak az alap fogmosás-fogselyem/szájzuhanyra gondolok, hanem a fogorvosi ellenőrzésre és fogfehérítésre.
Érdekes az észrevételed, én a környezetemben sem látok hiányos fogazatú embereket.
43/N
Az ápolt fogsor a “ gyengém”. Volt egy pasim, tökjól elvoltam vele , meg minden, de a szája.....a hiányos fogsora..... á. , pár hónap múlva ezért szakítottam vele.
Nőknél is nagyon igénytelen. Főleg, ha beszédközben takargatja vagy nem mer mosolyogni pl. A fogorvosok mindenre tudnak megoldást, hogy esztétikus legyen.
Nekem sem nőtt bölcsességfogam.
És nagyon sokféle fogszabályzóm volt, mégsem tudták helyretenni. Az egyik első fogam ráhajlik a másikra. Most arra gyűjtök, hogy direkthéjat rakassak fel.
6: Nálam az a helyzet, hogy apám egy 100 kg körüli ember, anyám meg egy 60 kg körüli nő, úgy ha megnézzük én a kettőjük között vagyok súlyban is meg cm-ben is kb, fogsorom viszont apámra ütött, állkapcsom meg inkább anyám mérete.
Viszont megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül.
Bölcsességfogas történeteket hallok sokat.
Na mikor nőttek ki a fogaim na az egy siralom volt.
Kár hogy nem fényképeztem le...
2 bölcsesség fogam meg van, csak el is kéne menni szájsebészhez, csak félek, egyébként. Köszöni 23 fogam meg van, 1 meg műhiba miatt gyakorlatilag gyökér kezelve lett de ezt az egy fogamat is rendbe tetettem, szóval ha valaki megmondja, hogy melyik a nem oda illő annak jövök egy üveg borral.
Férfiként én egyébként megnézem a nő fogsorát, nekem sincs szabadidőm, de na a munkahelyemen fél órát szorítok a fogmosásra/nap, meg 3-6 havonta eljárok fogdokihoz, még ha csak kontrollra is. Szóval alap dolognak kéne lenni a fogápolásnak is.
Inkább az a lényeg, hogy szimmetrikus legyen, meg tiszta
Meg mondom ne hiányozzon foga.
De igen, kinézem azt a nőt és nem tudja az érdeklődésemet felkelteni, ha ápolatlan a fogsora. Egyébként felfoghatatlanul jó érzés volt, amikor olyan barátnőm volt, akinek teljes fehér mosolya volt, teljesen oda volt értem, hogy tetszett nekem a fogsora :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!