Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 eves ferfi teljesen fuggetlen, miert?
Se gyerek se feleseg.. egy ket konolyabb baratno..(meg eljegyzes se) miert?
Azt a valaszt nem varom hogy kerdezzem meg tole mert megkerdeztemes tudom is az O valaszat.. de en a tietekre lennek kivancsi akik hasonloan vannak...!:)
+1 a hármasnak.
Nem mindenkinek a családalapítás élete célja. Vagyunk így ezzel páran.
Az ő válasza legyen mérvadó. Tehát az a pontos ok
Így van, sok ember köztük én sem adnám fel a függetlenségem, vagy csak ha nagyon olyan nőt találnék akivel tényleg működhet de ilyen nincs.
Ahogy írták előttem is, sokan lenézik azt ha valakinek 30-35 évesen nincs lakása családja stb... Én meghagyom a rabszolga életet másoknak, lekötik magukat hitellel házzal és egy valószínűleg úgyis halálra ítélt házassággal stb, márpedig én is hiszem, hogy igenis van értelme a független életnek mert bármikor hozhat lehetőséget az élet amihez mozdulni kell stb vagy ahogy írták is ha csak egy szimpla külföldi nyaralás során úgy hozza a sors, hogy ott akarsz maradni bármi okból akkor megteheted, és ott is rugalmasan rendezkedsz be. Rengeteg előnye van ennek a fajta életnek akárki akármit mond.
Sosem tudod mikor jön el életed kalandja :)
Ebben mi a fura?
Gondolom dönthetett volna másképp is, de azt kifejezetten elcseszett dolognak érzem a társadalmunkban, hogy az egyedülállókat lenézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!