Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 eves ferfi teljesen fuggetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 eves ferfi teljesen fuggetlen, miert?

Figyelt kérdés

Se gyerek se feleseg.. egy ket konolyabb baratno..(meg eljegyzes se) miert?

Azt a valaszt nem varom hogy kerdezzem meg tole mert megkerdeztemes tudom is az O valaszat.. de en a tietekre lennek kivancsi akik hasonloan vannak...!:)

2019. febr. 24. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

+1 a hármasnak.

Nem mindenkinek a családalapítás élete célja. Vagyunk így ezzel páran.

Az ő válasza legyen mérvadó. Tehát az a pontos ok

2019. febr. 25. 07:57
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Így van, sok ember köztük én sem adnám fel a függetlenségem, vagy csak ha nagyon olyan nőt találnék akivel tényleg működhet de ilyen nincs.

Ahogy írták előttem is, sokan lenézik azt ha valakinek 30-35 évesen nincs lakása családja stb... Én meghagyom a rabszolga életet másoknak, lekötik magukat hitellel házzal és egy valószínűleg úgyis halálra ítélt házassággal stb, márpedig én is hiszem, hogy igenis van értelme a független életnek mert bármikor hozhat lehetőséget az élet amihez mozdulni kell stb vagy ahogy írták is ha csak egy szimpla külföldi nyaralás során úgy hozza a sors, hogy ott akarsz maradni bármi okból akkor megteheted, és ott is rugalmasan rendezkedsz be. Rengeteg előnye van ennek a fajta életnek akárki akármit mond.

Sosem tudod mikor jön el életed kalandja :)

2019. febr. 25. 08:12
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
Nekem azért ilyenkor mindig gyanús, hogy az illetőnek kötődésproblémái vannak. Azt értem, hogy nem mindenkinek cél a család, meg a gyerekek, ismerek én is olyanokat, akik inkább utaznak, és úgy élnek, ahogy nekik jól esik. De hogy valakinek arra se legyen igénye, hogy legyen mellette egy társ, aki szereti, és akit ő is szeret... ilyenre én nem is ismerek példát a környezetemben. Mindenkinek van valakije, aki fontos a számára.
2019. febr. 25. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Kivévehaajarajtert levegőnek nézik valamelyik közhelyes ok miatt. Jóképűség óne, pénz egzisztencia óne, ellentmondásos sikereteken boldogtalan személyiség..
2019. febr. 25. 15:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Ebben mi a fura?

Gondolom dönthetett volna másképp is, de azt kifejezetten elcseszett dolognak érzem a társadalmunkban, hogy az egyedülállókat lenézik.

2019. febr. 25. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Nincs valami betegsége, amiről nem akar beszélni?
2019. febr. 25. 22:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolso en tudom az O valaszat a Ti tapasztalaitokra lennek kivancsi....:)
2019. febr. 26. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!