Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetnénk?
8 hónapja lettem ápoló. Azt hiszem megtaláltam a nagy Őt. 50+os sebész főorvos. Nagyon rendes velem, sokat beszélgetünk ha épp van időnk. Elhívott kávézni. Igent mondtam a meghivásra, kedden megyünk. A problémák: 22 vagyok, van egy lánya ( de állítása szerint az asszonnyal válnak)
Nem vagyok egy fullos gyönyörű lány, teljesen átlagosnak mondanám magam és nem, nem a sugardaddy-t láttam meg benne.
Szerintetek lehet ebből valami? Rengeteget gondolok rá, mert egy hihetetlenül jó ember.
Hát nem biztos. A szex is csak egy darabig megy ha nem “néz egy idő után a lányának...”
megtörtént eset
Kedves Kérdező leány!
Teljes mértékben hitelt adok a 6-os Válaszadónak és azoknak is, akik nem támogatják a hirtelen jött fellángolásodat.
Ezeket kérdezd meg magadtól:
- Vajon miért? -
- Miért gondolom azt, hogy Ő lenne a nagy Ő?
- Mert nem néz keresztül rajtam? Mert felfigyelt rám?
- Mert kedves velem? - (Ha te egy alapvetően kedves lány vagy... akkor miért ne lennének kedvesek hozzád a kollégáid?)
És azt is gondold át, hogyha Ő épp válófélben lenne...
- Vajon Ő miért pont engem szólított meg? -
- Nem lehetséges, hogy talán épp hiányérzete van az "asszonyi" kedvességből? (Mert, ha tényleg válnak, akkor ez nagyon is valószínűsíthető)
Szóval tűnődjél el ezeken... és meglátod, rövidesen beugrik a képbe a helyes válasz.
Ha nem ugrasz fejest egy ilyen bizonytalan... nagy korkülönbséggel járó kapcsolatba... mi bajod lehetne abból? 22 évesen...
Csak javasolni tudom: - Tartsd nyitva a szemed... elmédet tedd takarékra, figyelj a munkádra és ne kattogjon az agyad... csak figyeld az emberi mozgásokat magad körül és előbb-utóbb föl fog bukkanni a te korosztályodból Valaki... aki sem gyermekkel, sem asszonnyal még nem rendelkezik. Ezerszer több esélyed lesz egy gondtalanabb, boldogabb párkapcsolatra.
És ne felejtsd: Még semmiről le nem késtél, nem maradtál le...
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!