Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szolnatok ha az első randin derülne ki hogy a férfi 1 fejjel alacsonyabb nálatok?
#7 kérdező!
Ezért kell úgy feltenni a kérdést, hogy abból kiderüljön hogy mi történt, és akkor tudunk válaszolni, hogy mit tennénk a konkrét élethelyzetben.
Én elég alacsony vagyok nőként (160 cm), úgyhogy nekem még nem fordult elő, hogy valaki alacsonyabb legyen nálam. Én azért előnyben részesítem, ha a pasi legalább egy fejjel magasabb nálam.
Viszont ha olyan helyzetben lennék, és bejönne a pasi, nyilván nem küldeném el csak a magassága miatt. Vagy ha nagyon zavarna normális keretek között megmondanám neki, hogy ez sajnos most nem jött össze stb. stb., de nem konkrétan a magasságára vonatkoznék, hiszen tényleg lehetnek önértékelési problémái ebből kifolyólag.
Én is 160 centi vagyok, úgyhogy első körben nagyon csodálkoznék. :D
Egyébként jellemzően nem ismerkedem interneten, egyszer-kétszer volt rá példa, de akkor szóba került a téma. Hogy milyen véget érne a történet, azt ennyiből nem tudom mondani, valószínűleg nagyon sok mindentől függne.
# 1
teljesen rendben van, hogy nem jársz olyannak, aki nem jön be
DE MIÉRT KELL KIRÖHÖGNI VALAKIT OLYANÉRT, AMIRŐL NEM TEHET?
milyen szociopata féreg vagy
a tegnapi kérdés ugrik be, ahol a nők oldalalkon keresztül vergődtek, hogy milyen jó humorérzékük van, és a férfiak csak a másokat bántó poénokon nevetnek
ez akkor mi?:D
Volt már ilyen. Egyszerűen közöltem, hogy ocsmány dolog volt hazudni erről, és megspórolhatta volna mindkettőnknek ezt a felesleges kört, és otthagytam.
175 cm vagyok , 185cm alatt egy randira se mentem el soha senkivel. Kizárólag 190-195cm körüli pasijaim voltak. (A férjem pl 190). A legalapvetőbb szűrőm volt mindig a magasság. Mindig rákérdeztem ( neten ismerkedtem), hogy milyen magas az illető. A fenti konkrét esetben 187 centit adott meg. Nem is értettem hogy gondolta ezt, amúgy a vállamig ért a srác, baromi gáz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!