Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves srác vagyok. Az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves srác vagyok. Az a gondom, hogy túl gyorsan elélvezek, amikor önkielégítek. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés

Még sosem szexeltem. Már egy csomó dolgot kipróbáltam, hogy késleltessem az orgazmusomat, de valahogy mindig túl hamar felizgulok. Írnátok módszereket, amivel percekig is kibírhatnám (esetleg 10-20 percig) úgy, hogy nem élvezek el?

Hallottam egyszer olyat, hogy mindennap maszturbálni kell és el kell nyújtani legalább 10 percesre úgy, hogy közben mikor már elmennék szünetet tartok vagy egy bizonyos ponton leszorítom vagy ilyesmik, és így egy két hónap alatt már jobb lesz a helyzet, de nekem nem vált be. Mi a véleményetek? Vajon ha nővel leszek meddig fogom bírni? Hogy csináljam, hogy ne izguljak föl ilyen könnyen?

2010. júl. 1. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb 2 másodpercig fogod bírni :) vagy addig se :D Amúgy csináld lassabban az is elég lesz.
2010. júl. 1. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Most mennyi idő alatt mész el?

Én ha magamnak "verem" akkor 1-2,de max 5perc alatt elmegyek.

Ha nővel vagyok,és szeretkezünk,akkor másfél-2óra hosszáig is bírom..Én is attól féltem,hogy elsülök vagy valami,de a helyzet egész másként hozta.Azthittem ez csak az első,de tévedtem..Mind ilyen,szóval attól,hogy magadnak hamar elmész,az ágyba lehetsz még király..:)

2010. júl. 1. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Képzelj el vmit, ami kicsit lelomboz...

Öreg néni pucérkodik??

2010. júl. 1. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, ebben a korban ez természetes. Ettől függetlenül szabályozni kell a dolgot.

Próbáld meg a PC izom gyakorlatokat, neten találsz leírást róla. Mindenképp érdemes kipróbálni, nem nehéz, és az erekcióra is jó hatással van.

2010. júl. 2. 07:36
 5/5 anonim ***** válasza:

figy

ha van IDŐD akk ülj le egy kvakényelmes fotelba

ernyeszd el minden izmod

é úgy kezdd el verni, de közben gondolj mondjuk b*zikra, akik épp dugnak

garantálom, h nem mész el öt perc alatt, csak órák múlva,mikor már eleged lesz a b*zikból, és csajra gondolsz

viccet félretéve,ha az orgamus közelében jársz, akk gondolj vmi nem izgatóra egy kis ideig, vagy hagyd abba a verést, és folytasd mondjuk 15mp múlva (vayg annyi sem kell) és tuti tovább fogod bírni

2010. júl. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!