Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves vagyok, fitymaszűkület...

13 éves vagyok, fitymaszűkületem van de szülőknek nem merek szólni, minden nap önkielégítést végzek, jön ondó is, ez ugye nem háráltat a fejlődésben? Meg ugye nem lesz semmi bajom h fitymaszűkülettel önkielégítek?

Figyelt kérdés
Amikor barátnőmmel vagyok és fogdosom akkor általában jön előváladék. Mit tegyek h ne jöjjön, mert elég zavaró tud lenni.? Vagy ezellen nem tod semmit tenni? És hogy mondjam el szülőknek? 15-16 cm mereven a hímvesszőm, ez normális méret ilyen korban?
2008. jún. 14. 12:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Normális a méreted és az is hogy váladék jön belőled ez mindig is így lesz, hiszen felizgat a barátnőd és ilyenkor nedvet termel a szervezet. A fitymaszűkületet pedig mindenképpen el kéne mondanod, legalább az egyiküknek, akivel jobban tudsz ilyesmiről beszélni. Mondjuk apukád, vagy nagybátyád iylesmi, olyan fiús beszélgetés alkalmával. Kell hogy orvoss lássa.
2008. jún. 14. 18:44
 2/24 anonim ***** válasza:
98%
Ha azér aggódnál, hogy műtétre van szükség, akkor itt egy kis információ: [link] Ha valami miatt szüleiddel tényleg nem tudod megbeszélni, szerintem jó ötlet valaki rokont bevonni, mint azt az előttem szóló is ajánlotta.
2008. jún. 15. 11:59
 3/24 A kérdező kommentje:
köszönöm. majd még átgondolom.
2008. jún. 18. 16:34
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Szia.A figymaszűkületet dokinak látnia kell.A váldék normális teljesen, és az is hogy önkielégítesz.Nem hátráltat az semmiben.Sőtt jobban megismereted magad.
2008. jún. 24. 19:08
 5/24 anonim válasza:
85%
Ha nem mered elmondani a szüleidnek, akkor menj el az orvoshoz, őt köti a titoktartási kötelezettsége. Bár szerintem anyukáddal ezt simán megbeszélheted négyszemközt. Ez nem ciki. Nekem is van fiam, higgy nekem. Mi nők is elmegyünk a nőgyógyászhoz ha valami nem stimmel a vaginánk körül. Az is ugyanolyan testrészed, mint a kezed, a fejed, a fogad. Szóval beszélj róla nyugodtan, ez igen gyakori dolog. Nem kell szégyellned. Sok sikert!
2008. jún. 25. 12:49
 6/24 anonim válasza:
91%
Az én barátomnak is iene volt, és kért egy egyedi időpontot a dokinál és kapott egy ien bőrlazítő krémet, meg befujta ien érzéstelenítővel, meg rkaott rá sikositó anyagot, és már kész is volt, egy kicsit kellemetlen, de nem fáj!!!!!
2008. júl. 5. 10:55
 7/24 anonim válasza:
90%
Na, mi lett a kukival? Írd már meg!
2008. júl. 6. 09:35
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Szóljál a szüleidnek!Vagy csak apukádnak!Unokatesónak!Akiben megbízol!De orvoshoz mindenképpen menny el!
2008. júl. 9. 21:59
 9/24 anonim válasza:
82%

áhh én barátomnak is ilyene volt / van :( neki tovább kell mennie egy metélésre..:(

mikor vt a műtéte egy nagyon jó orvost fogott ki de előtte kell vérvétel, orrváladék minta, vizeletminta, ekg meg minden hülyeség.. 20 perc alatt vége vt és nemfájt neki egyátalán 2-3 hétig vt varratos kamillázni kelett és csodaszép lett:)

2008. júl. 28. 22:10
 10/24 anonim ***** válasza:
41%

Mivan nincs már iskolaorvos?????

Nekünk anno mindig az iskolaorvos megnézte! Meg is fogta és megvizsgálta! nekem kb10 évessen volt fitymaműtétem! Meg is műtöttek!!!Olvastam hogy higénikusabb,és jobb a szex is!

2009. dec. 3. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!