13 éves vagyok, fitymaszűkületem van de szülőknek nem merek szólni, minden nap önkielégítést végzek, jön ondó is, ez ugye nem háráltat a fejlődésben? Meg ugye nem lesz semmi bajom h fitymaszűkülettel önkielégítek?
Figyelt kérdés
Amikor barátnőmmel vagyok és fogdosom akkor általában jön előváladék. Mit tegyek h ne jöjjön, mert elég zavaró tud lenni.? Vagy ezellen nem tod semmit tenni? És hogy mondjam el szülőknek? 15-16 cm mereven a hímvesszőm, ez normális méret ilyen korban?2008. jún. 14. 12:18
1/24 anonim válasza:
Normális a méreted és az is hogy váladék jön belőled ez mindig is így lesz, hiszen felizgat a barátnőd és ilyenkor nedvet termel a szervezet. A fitymaszűkületet pedig mindenképpen el kéne mondanod, legalább az egyiküknek, akivel jobban tudsz ilyesmiről beszélni. Mondjuk apukád, vagy nagybátyád iylesmi, olyan fiús beszélgetés alkalmával. Kell hogy orvoss lássa.
2/24 anonim válasza:
Ha azér aggódnál, hogy műtétre van szükség, akkor itt egy kis információ: [link] Ha valami miatt szüleiddel tényleg nem tudod megbeszélni, szerintem jó ötlet valaki rokont bevonni, mint azt az előttem szóló is ajánlotta.
3/24 A kérdező kommentje:
köszönöm. majd még átgondolom.
2008. jún. 18. 16:34
4/24 anonim válasza:
Szia.A figymaszűkületet dokinak látnia kell.A váldék normális teljesen, és az is hogy önkielégítesz.Nem hátráltat az semmiben.Sőtt jobban megismereted magad.
5/24 anonim válasza:
Ha nem mered elmondani a szüleidnek, akkor menj el az orvoshoz, őt köti a titoktartási kötelezettsége. Bár szerintem anyukáddal ezt simán megbeszélheted négyszemközt. Ez nem ciki. Nekem is van fiam, higgy nekem. Mi nők is elmegyünk a nőgyógyászhoz ha valami nem stimmel a vaginánk körül. Az is ugyanolyan testrészed, mint a kezed, a fejed, a fogad. Szóval beszélj róla nyugodtan, ez igen gyakori dolog. Nem kell szégyellned. Sok sikert!
6/24 anonim válasza:
Az én barátomnak is iene volt, és kért egy egyedi időpontot a dokinál és kapott egy ien bőrlazítő krémet, meg befujta ien érzéstelenítővel, meg rkaott rá sikositó anyagot, és már kész is volt, egy kicsit kellemetlen, de nem fáj!!!!!
7/24 anonim válasza:
Na, mi lett a kukival? Írd már meg!
8/24 anonim válasza:
Szóljál a szüleidnek!Vagy csak apukádnak!Unokatesónak!Akiben megbízol!De orvoshoz mindenképpen menny el!
9/24 anonim válasza:
áhh én barátomnak is ilyene volt / van :( neki tovább kell mennie egy metélésre..:(
mikor vt a műtéte egy nagyon jó orvost fogott ki de előtte kell vérvétel, orrváladék minta, vizeletminta, ekg meg minden hülyeség.. 20 perc alatt vége vt és nemfájt neki egyátalán 2-3 hétig vt varratos kamillázni kelett és csodaszép lett:)
10/24 anonim válasza:
Mivan nincs már iskolaorvos?????
Nekünk anno mindig az iskolaorvos megnézte! Meg is fogta és megvizsgálta! nekem kb10 évessen volt fitymaműtétem! Meg is műtöttek!!!Olvastam hogy higénikusabb,és jobb a szex is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!