Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek a férfivel, akit nagyon kívánok úgy, hogy közben van élettársam?
Tapasztalatból annyi tudok neked erre mondani, hogy közel sem biztos, hogy akibe 10 éve szerelmes voltál és anno nagyon jó volt vele a szex az most is ezt a hatást váltja majd ki belőled.
10 év borzasztó hosszú idő, nagyon sokat változunk ennyi idő alatt, és ami akkor különleges és izgalmas volt, az könnyen lehet hogy a mai fejeddel középszerű.
Én belefutottam ebbe a problémába és majdnem ráment a kapcsolatom. A régi emlékeimet annyira felturbóztam, hogy szegény nőt olyan szintre emeltem aminek esélye sem volt megfelelni, így egy rohadt nagy csalódás lett a vége.
Viszont nekem sokat jelentett az a tény, hogy megpróbáltam és nem csak álmodoztam róla, lenyugodtam a történtektől és ma már eszem ágában sincs ilyet még egyszer bevállalni. Ahogy mondani szokták egy megcsalás kétféleképpen történhet, nagyon pozitív és akkor azon vagy kiakadva, hogy idáig vártál vele, vagy nagyon negatív és akkor azon keseregsz, hogy emiatt feldobtad az addigi életed.
Ha meg tudod oldani azt, hogy soha ne derüljön ki a szeánsz, akkor igazából nincs mit vesztenivalód, ez gerinc kérdése. Ha nem akarod elhagyni a férjedet, akkor nem fogsz egy jó ideig tükörbe nézni.....
40F
Szerintem nem fogom bonyolítani a dolgokat, már csak azért sem, mert ez a pasi régen tényleg elég szívtelenül dobott engem. Tehát nem éri meg, hogy ekkora áldozatot vállaljak érte.
Párom miatt annyira nem lelkiznék, hiszen férfiből van, így tuti, hogy lépett már félre, bár én nem tudok róla. De minden pasi megteszi ezt szerintem.
Nem mindegyik.....
Van olyan haverom aki ha megcsalná a nejét saját kezével vágná le a saját farkát. Őt így nevelték, ritka egyenes egy ember, ahogy mondani szokták ő a szeg a fában.
De egy dolog biztos, ha a felesége megcsalná úgy megverné mint szódás a lovát, és ezt a felesége is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!