Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam külföldön dolgozik. Szerintetek?
olyan rég volt otthon és annyit mondtam már neki hogy jöjjön haza a hétvégére hogy mondta hogy megoldja.
Sajnos útközben megcsúszott az úton és neki ment egy fának.olyan rosszul érzem magam hogy miattam van. Ha kibírok még 3 napot és nem mondom annyit nincs ez az egész. Neki semmi baja. A kocsit kell javíttatni.
de olyan rosszul érzem magam hogy az én hibám
Mi? Az, hogy összetörte a kocsit? Te vezettél? Ha nem te vezettél, akkor nem a te hibád.
Ha az a problémád, hogy miattad indult haza... nem kényszerítetted rá, ő hozta a döntést, az sem a te hibád. Ráadásul lehet, hogy ha 3 nap múlva indul haza, akkor is összetöri.
Szóval nem, nem a te hibád, hogy összetörte az autóját.
Szóval azért szenvedet Autóbalesetet a Párod mert nem bírsz a pináddal fsz hiányod vad és ebben a szar időbem hazarángadtad mert 72 óra az neked sok volt
Gratulálok.
És ha gerince nyaka tört volna .? Mert nem bírsz magaddal?
Elhiszem hogy hiányzik.
Tudom milyen várni mert az én Pàrom katona.
De nem kockáztatnám testi éppségét azért mert hiányzik és bszhatnékom van.
Komolyabb baj is lehetett volna.
Teljesen megértem hogy lelkiismeret furdalásod van. Nekem is az lenne.
De ez már megtörtént. Tanultál belőle.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!