Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen fehérneműben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen fehérneműben szerettek csábítani?

Figyelt kérdés

A kényelem a fontosabb szempont vagy a vizuális hatás amit a másikból kiváltotok?

Milyen fazonokat preferáltok?

2019. febr. 21. 08:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Csipkés vagy szatén, lényeg egyforma legyen a melltartó tanga vagy francia bugyi.
2019. febr. 25. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Egy klasszikus, szép vékony pamut bugyi már senkinek nincs is a szekrényében?
2019. márc. 3. 01:44
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

12: én pont ezt szoktam mondani a nőknek.

A testük tetszik, nem a 98 retegű csirkével bolondított extra fodros, 46 részes fehérneműjük.

Egy szep, sportos, feszes testet egy egyszerű fehérnemű kiemel, a sok extra fodor, csipke, pánt meg csak elrejti.

2019. márc. 3. 08:07
 14/17 Hamvas rétihéja ***** válasza:
100%
Sínadrág és síkabátban.
2019. márc. 14. 08:52
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem csábítok, engem kell csábítani.
2019. máj. 6. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
15* ez relativ. én nem akarnálak elcsábítani van elég más dolgom. te viszont biztos hogy elakarnál engem ha meglátnál. nem akarok ismerkedni csak megjegyzésként írtam
2019. jún. 2. 15:30
 17/17 anonim ***** válasza:
86%

A mozdulataimmal, tekintetemmel, kisugárzásommal legfőképpen, tehát a fehérnemű másodlagos.Ennek ellenére gyűjtögetem és nagy becsben tartom a szebb darabokat, mert nehéz tökéletesen megfelelő fehérnemüt találni.Szeretem a csipkét, bár néha mesterkéltnek érzem.De az egyszerűbb pamut vagy selyem fehérneműk is jöhetnek, ha jól áll és kényelmes.Amit nem szeretek, az a tanga, mert kényelmetlen és nem is tetszik, meg a "mama bugyi".

Nem tetszenek a "közönséges" holmik.

2019. jún. 2. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!