Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha azt érzem, hogy egyáltalán nem zavarna, ha más is megdugná a barátnőmet?
Hát vagy tényleg nem kötődsz hozzá, vagy erre izgulsz.
Közben néznéd is? Izgat a gondolat, hogy más dugja?
Lehet, hogy ilyen típus vagy. Az átlagember nem tudja elképzelni, de van aki egyszerűen nem féltékeny, én is ilyen vagyok. (Mielőtt jönnének a lúzerek, hogy - látatlanban - elkérjék a számát: azzal fekszik le akivel ő akar és akit én nem rühellek. Veled tuti nem akar.)
Lehet, hogy az van amit már írtak, hogy már nem szereted, ezért mindegy neked.
Lehet azért mert az a fétised, hogy nézed ahogy más dugja a nőd és erre élvezel.
Hogy mit tegyél: leginkább semmit. De lehetőleg ne átlagnő barátnőd legyen. Átlagnő csak úgy tudják elképzelni a szeretetet, hogy ahhoz birtoklás, féltékenység is társul. Válassz olyan nőt akinek ez nem gond vagy akár örül is neki. Ha mégse ez lesz, akkor néha úgy csináltam mintha féltékeny lennék. Attól megnyugszanak: hogyha féltékeny vagyok akkor biztos szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!