Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért furcsa másoknak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa másoknak, hogy nem igénylem az orált?

Figyelt kérdés

Tudom, nem mérvadó itt ilyet kérdezni, csak érdekel ki hogy van vele.

Eddigi barátnőim nem szerették csinálni elmondásuk szerint. Én pedig nem is vágyom rá mai napig, mert úgy gondolom az pisilésre és gyerekcsinálásra kell.

Viszont szexben a nőt szeretem alul megkóstolni.

Most üresjárat van, mert nincs senkim, de ha úgy adódik hogy lesz, ezután sem fogok szp@tni.

Elfogadnak a nők ilyen férfit társnak? Vagy nagyon ciki vagyok?😉

30/F

2019. febr. 20. 16:21
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#20, sok örömet kívánok neked hozzá!
2019. márc. 18. 19:49
 22/25 anonim ***** válasza:
Az én férjem igényli, hát nem mondom h mindig kívánom a dolgot, de azért annyira nem kell erőltetni.
2019. márc. 18. 20:54
 23/25 anonim ***** válasza:

A #7-es válasz találó, simán el tudom képzelni itt szóról szóra ezt a kérdést. :D

Amúgy azért tartják furcsának, mert manapság mainstreamnek számít, ennyi, mélyebb oka nincs. Semmi baj nincs vele, legalább nem érzi melletted úgy az ember lánya, hogy nyomásnak van kitéve.

2019. márc. 18. 21:09
 24/25 anonim ***** válasza:
36%
Sztem ez az egész orális b.taság. undorító. Egyáltalán nem élvezem. És csinálni se szeretem. 31/N
2019. márc. 26. 17:52
 25/25 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem orálisan kényeztetni a páromat, szerinte jól is csinálom, de volt olyan férfi az életemben, aki egyáltalán nem szerette. Azt mondta, őt soha nem izgatta és lelankad tőle. Furcsa volt, de elfogadtam.
2019. márc. 26. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!