Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az esetben?
Van egy barátom már 1 éve, 21 éves lány vagyok. Nagyon szeretjük egymást, Jól megvagyunk, nem veszekedtünk még, de a családja néha már idegesítő, és akkor ő is az tud lenni. Viszont van egy régi ismerősöm, akivel mindig nagyon jót beszélgetünk, jól elvagyunk a neten, és tényleg sokmindent megbeszélünk, megbeszéltünk még mielőtt összejöttem a mostani párommal.
Ugy érzem, hogy A 2. illetőt is tudnám szeretni és akarom is...
Kérdező legalább magadnak ne hazudj! Ez a családi dolog egy alibi, hogy szakíthassál azzal aki megtett érted mindent. Ezt előre ledöntötted szerintem.
Meg mi ez a "2. illetőt is tudnám szeretni és akarom is..." ? Kb. olyan mint , hogy bemész a boltba és leveszed a másik kozmetikumot "mert neked az jár"
Veszett a Világ......:(
Nem tudom mi van velem, mostanában mindig ideges leszek ha valami közbejön a találkánknak a párommal, vagy nem ugy alakul ahogy előre elterveztük.
Pedig szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!