Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többgyermekes apukaként mindig érdekelt, vajon a játszótéren a szintén gyermekes anyukák, megnézik-e maguknak pld. A hozzám hasonló, fiatalos apukákat?
Én is meg szoktam az apukákat nézni, nem kizáró ok a gyerek, attól még az a pasi lehet nagyon helyes. És igen, az oviban-iskolában-edzésen is ugyanígy megnézem az apukákat. Se plusz, se mínusz nem nyom a latban, hogy van-e valakinek gyereke, persze családokat azért nem robbantanék szét, ha nem muszáj, tehát rányomulás kizárva.
Ami kifejezetten "jó pont", és vonzó, ha az apuka tud is valamit kezdeni a gyerekeivel, látszik, hogy sokat vannak együtt, jó a kapcsolatuk. Szerintem cuki, ahogyan együtt tudnak játszani a kisgyerekükkel.
Jóhogy, szinte biztos lehetsz benne, hogy ha jól nézel ki, sasolnak.
Én annak idején 2x évesen jártam az unokahugomért.
Magas vagyok, jóképűnek tartanak a nők, plusz akkor még frankón kockás hasam volt, széles vállam, nagy mellizom(azért most már közel a 35-hez, van egy kis pocak).
Szinte mindig szemeztem valamelyikkel és a jobbakat el is vittem .
Szal ne hagyd magad becsapni, simán pasiznak férj, gyerek ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!