Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelenthetek egy lányt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feljelenthetek egy lányt, ha ilyen életre szóló sebet ejtett bennem csikizéssel? Kinevetnének a rendőrök, ha ilyennel besétálnék az örsre?

Figyelt kérdés

Van egy 150 centis sunyi g_ci lányismim, kívülről aranyos, belülről ő a sátán. Betegesen csikis vagyok, ezt véletlenül elárultam neki egyszer, de nem gondoltam, hogy ilyen bolond.

Fél órát!!! csikiz minden találkozásunkkor, a barátnői jókat röhögnek rajta, igazából csak nekik produkálja magát.

Ég az egész gégecsövem 10-20 perc után, szúr az oldalam, a mellkasom, izzadok, elfáradok, fáj a szám és az arcom a sok nevetéstől, és a gégecsövem bal oldalán már egy kis puklit is felfedeztem. Normálisan próbáltam vele beszélni, elmondtam neki a puklit is, de csak nevetek.

Nem üthetek meg egy lányt, nem lökhetem fel, a 40 kilójával még kitöri a nyakát.

Visszacsikizni nem tudom, mert ő egyáltalán nem az, néha mondja, hogy "na gyere csináld" felemeli még a kezeit is, bárhogy próbálom nem hat rá a csikizés, és csak röhög.

Nem látok más megoldást, csak ha ráijesztek egy polgári peres üggyel.

Mit tanácsoltok?

2019. febr. 18. 18:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

megdugtam és abbahagyta

nem gondoltam volna hogy ez a megoldás

2019. ápr. 27. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy barátnőm, akit z usziban ismertem meg, vízben a talpa absz. nem volt csikis. Aztán egy házaspári 4 fős bulin vacsora közben az asztal alatt a lábát az ölembe nyomta, és kérte, hogy nyugodtan csikizzem. Közölte, hogy ha elveszem, minden nap este soká kell hogy csikizzem. A végén ő csikizett engem, de ez hamar átment dugiba! VANNAK MÉG ILYEN LÁNYOK, ASSZONYOK?
2022. febr. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!