Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyekhez szóló kérdés! Nektek mi a megfelelő kezdeményezés?
Bár nem aktuális a téma, mert nem igazán van igényem jelenleg kapcsolatra, de tényleg érdekelne azon hölgyeknek a válasza akik itt vannak.
Itt olvasgatni lehet hogy:
-ciki ha ismeretlenül ír facebookon
-ciki ha személyesen busz/vonat megben szólít meg (esetleg ezeken).
-ciki ha utcán csak úgy odamegy
Azon hölgyek/nők/lányok akik ezt gondolják azoknak mi az ideális ismerkedés? Csak mert ez kb az összes lehetőség amivel egy átlag férfi/fiú mahinálhat.
Pl mire gondol(sz)? Hobbi, vagy kocsmatúra? Esetleg barátok?
Csak fiktíven kérdezem, de ha megtetszik egy személy és nem ismered a baráti körét akkor mit tesz(el)? Vagy csak azon emberek léteznek a világban akik valamilyen formában kapcsolatban állnak önnel(veled) vagy az ismerőseivel(ddel) a többi pedig mint mozgó nehezítés van jelen az életben?
Ha bejössz a csajnak, akkor akár bokán is rúghatod, arra is azt fogja mondani, hogy milyen férfias vagy.
Ha nem jössz be, akkor a meg sem szólítod az egyetlen jó kezdeményezés, mert különben nyomulós bunkó vagy.
A probléma az, hogy ez addig nem derül ki, amíg meg nem próbálkozol vele
Igen ezt értem 3-as, éppen ezért teszem fel a kérdést hogy mi az ami a legkomfortosabb a hölgyeknek, ami még kevésbé bunkó.
4-es, te is megírhatod hogy szerinted egy nő hol próbálkozzon, vagy hol kellene. Persze tekintsünk el attól hogy pont az ideálod, hanem nagy átlagban hol lenne érdemes.
Soha nem ismerkedtem a kérdésben szereplő módokon, és nem is nagyon akarok.
Mindig valamilyen közösségből ismertem meg a páromat.
Az ilyen leszólitos dologból soha nem lett semmi.
Kifelejtetted, hogy
- ciki ha munkatárssal/közeli baráttal akarsz összejönni
Szóval sehol se ismerkedj :D
Komolyra fordítva, ne ronts ajtóstól a házba. Ismeretleneket leszólítani akár élőben, akár facebookon elég álságos, mert azt sugallja, hogy
- álságos vagy, csak a külső alapján ítélsz
- olyan kétségbeesetten igyekszel találni valakit, hogy az már szánalom.
Rendben 6-os megértem.
7-es ha sosem ismerkedtél ilyen módokon akkor lehet ezért nem lett semmi nem? (persze hülye kérdés, de a válasz összességében picit furcsa)
8-as pedig, persze csak ott már ismeri valamilyen szinten egymást a 2 fél, ez ezért maradt ki:)
Álságos... hát lehet, csak úgyis ez az első lépcső akárhogy nézed. Facebookon se írnak rá olyanra aki nem tetszik, tehát. A közösségben sem úgy vannak hogy akárhogy néz ki a 2 fél összejönnek, mert jók a gondolatok.
A szánalomban is van valami, de ez bármelyikre igaz ha azt nézed a baráti társaságosra is mondhatnánk hogy "csak így vagy képes csajozni hogy bemutatják neked, szánalmas".
"7-es ha sosem ismerkedtél ilyen módokon akkor lehet ezért nem lett semmi nem? (persze hülye kérdés, de a válasz összességében picit furcsa)"
Úgy értem, néha előfordult, de nem lett belőle semmi. Tehát egy barátomat sem így ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!