Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyekhez szóló kérdés!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyekhez szóló kérdés! Nektek mi a megfelelő kezdeményezés?

Figyelt kérdés

Bár nem aktuális a téma, mert nem igazán van igényem jelenleg kapcsolatra, de tényleg érdekelne azon hölgyeknek a válasza akik itt vannak.

Itt olvasgatni lehet hogy:

-ciki ha ismeretlenül ír facebookon

-ciki ha személyesen busz/vonat megben szólít meg (esetleg ezeken).

-ciki ha utcán csak úgy odamegy

Azon hölgyek/nők/lányok akik ezt gondolják azoknak mi az ideális ismerkedés? Csak mert ez kb az összes lehetőség amivel egy átlag férfi/fiú mahinálhat.

2018. dec. 23. 11:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Azért az átlagemberek ennél jóval több közösségi térben mozognak.
2018. dec. 23. 11:41
 2/14 A kérdező kommentje:

Pl mire gondol(sz)? Hobbi, vagy kocsmatúra? Esetleg barátok?

Csak fiktíven kérdezem, de ha megtetszik egy személy és nem ismered a baráti körét akkor mit tesz(el)? Vagy csak azon emberek léteznek a világban akik valamilyen formában kapcsolatban állnak önnel(veled) vagy az ismerőseivel(ddel) a többi pedig mint mozgó nehezítés van jelen az életben?

2018. dec. 23. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:
42%

Ha bejössz a csajnak, akkor akár bokán is rúghatod, arra is azt fogja mondani, hogy milyen férfias vagy.

Ha nem jössz be, akkor a meg sem szólítod az egyetlen jó kezdeményezés, mert különben nyomulós bunkó vagy.

A probléma az, hogy ez addig nem derül ki, amíg meg nem próbálkozol vele

2018. dec. 23. 11:51
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
nekem férfiként nem jönne be, ha egy vadidegen nő odajönne akárhol
2018. dec. 23. 11:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen ezt értem 3-as, éppen ezért teszem fel a kérdést hogy mi az ami a legkomfortosabb a hölgyeknek, ami még kevésbé bunkó.

4-es, te is megírhatod hogy szerinted egy nő hol próbálkozzon, vagy hol kellene. Persze tekintsünk el attól hogy pont az ideálod, hanem nagy átlagban hol lenne érdemes.

2018. dec. 23. 11:55
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Az az ideális, ha azután jön oda a buszon, vonaton, utcán, boltban, hogy bármilyen jelet adtam neki, hogy tetszik nekem. Szóval nem akkor rohamoz meg, mikor este hulla fáradtan veszem le a tejet a tesco polcáról és nem akkor, amikor sietek valahová vagy olvasok valamit a telefonomon vagy nézek ki az ablakon, hanem amikor az illetőt figyelem, felveszem vele a szemkontaktust, esetleg mosolygok rá. Mivel én szándékosan nem nézek és mosolygok senkire, ezért én személy szerint semmilyen szituációban nem örülnék neki, ha ismerkedni próbálna velem valaki (azerencsére nem is teszik). A facebookon én nem jelölök vissza olyan embereket, akit nem ismerek és így hiába ír valaki, a messenger újabban úgy elrakja a nem ismerősöktől jövő üzeneteket, hogy nagy valószínűséggel meg sem találom, hogy elolvassam. Egyébként ha normálisan írna (szóval nem azt, hogy "cya ismi?" és 253 emoji), akkor természetesen normálisan is válaszolnék neki, de egyébként elveszne a sok lakatos ármándó, középkorú apuka vagy random ötvenes román csávó ismerkedős levele között.
2018. dec. 23. 11:55
 7/14 anonim ***** válasza:
13%

Soha nem ismerkedtem a kérdésben szereplő módokon, és nem is nagyon akarok.

Mindig valamilyen közösségből ismertem meg a páromat.

Az ilyen leszólitos dologból soha nem lett semmi.

2018. dec. 23. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Kifelejtetted, hogy

- ciki ha munkatárssal/közeli baráttal akarsz összejönni

Szóval sehol se ismerkedj :D

Komolyra fordítva, ne ronts ajtóstól a házba. Ismeretleneket leszólítani akár élőben, akár facebookon elég álságos, mert azt sugallja, hogy

- álságos vagy, csak a külső alapján ítélsz

- olyan kétségbeesetten igyekszel találni valakit, hogy az már szánalom.

2018. dec. 23. 12:01
 9/14 A kérdező kommentje:

Rendben 6-os megértem.

7-es ha sosem ismerkedtél ilyen módokon akkor lehet ezért nem lett semmi nem? (persze hülye kérdés, de a válasz összességében picit furcsa)

8-as pedig, persze csak ott már ismeri valamilyen szinten egymást a 2 fél, ez ezért maradt ki:)

Álságos... hát lehet, csak úgyis ez az első lépcső akárhogy nézed. Facebookon se írnak rá olyanra aki nem tetszik, tehát. A közösségben sem úgy vannak hogy akárhogy néz ki a 2 fél összejönnek, mert jók a gondolatok.

A szánalomban is van valami, de ez bármelyikre igaz ha azt nézed a baráti társaságosra is mondhatnánk hogy "csak így vagy képes csajozni hogy bemutatják neked, szánalmas".

2018. dec. 23. 12:11
 10/14 anonim ***** válasza:

"7-es ha sosem ismerkedtél ilyen módokon akkor lehet ezért nem lett semmi nem? (persze hülye kérdés, de a válasz összességében picit furcsa)"

Úgy értem, néha előfordult, de nem lett belőle semmi. Tehát egy barátomat sem így ismertem meg.

2018. dec. 23. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!