Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyekhez szóló kérdés! Nektek mi a megfelelő kezdeményezés?
Bár nem aktuális a téma, mert nem igazán van igényem jelenleg kapcsolatra, de tényleg érdekelne azon hölgyeknek a válasza akik itt vannak.
Itt olvasgatni lehet hogy:
-ciki ha ismeretlenül ír facebookon
-ciki ha személyesen busz/vonat megben szólít meg (esetleg ezeken).
-ciki ha utcán csak úgy odamegy
Azon hölgyek/nők/lányok akik ezt gondolják azoknak mi az ideális ismerkedés? Csak mert ez kb az összes lehetőség amivel egy átlag férfi/fiú mahinálhat.
Ezt nő és helyzete válogatja.
Én gyűlölöm, ha vki ismeretlenül rámír ismerkedési céllal olyan weboldalon, aminek nem az a funkciója. Ha vmi másról kérdez, és úgy alakul ki egy beszélgetés, oké, De pl. attól a falra tudok mászni, ha leírom egy kérdéshez itt gyk-n, hogy szoktam blúzt hordani, és jön rá a válasz, hogy nem ismerkednék-e... úgy, hogy még fotót se látott rólam és azt sem tudja, hány éves vagyok. De a fb-s rámírást is utálom.
Az élőben való ismerkedés (utcán, vonaton) nekem oké addig, amíg a férfi tudja, milyen helyzetben illik és lehet ismerkedni (komolyan mondom, volt olyan pasas, aki akkor jött oda bájologni, amikor a postán fizettem be a csekkemet... meg megpróbálta levenni a fejhallgatómat utcán... telefonálás közben... amikor látta, hogy látványosan sietek... nem is köszön, meg sem kérdezi, zavar-e, és jün az, hogy hú de jó nő vagy meg jó a melled... és ezek nem egyedi esetek) és udvarias, ill. ha nem küld el az anyámba, ha visszautasítom. Illetve ha nagyon igénytelen a fickó, akkor az zavar és sértő, hogy úgy gondolja, nálam lehet esélye... keressen a saját igényességi szintjén fogatlan, piszkos bőrű, lenőtt hajú nőket.
Az is jó ismerkedés nálam, ha más okból együtt kell töltenünk időt vagy találkoznunk kell, megismerjük egymást kicsit jobban, és úgy alakul ki. Exemmel pl. egyetemen voltunk csoporttársak. De akár egy szakkörön, akár munkahelyen (mondjuk ott a saját egységemben vagy közeli munkatárssal tartózkodó lennék inkább, mert iszonyat gáz tud lenni, ha nem szépen végződik egy olyan kapcsolat), ismerősöm ismerőse vagy rokona, munka során megismert nem munkatárs, szomszéd... persze tudom, hogy ez nem mindenki számára járható út, mert van, aki nem emberek között dolgozik, van, akinek nincsen annyi barátja.
Illetve én még nem társkeresőztem, de azt sem zárom ki.
Utolsó megértem a gyik-es témát:)
Engem is felszedtek volna mint nőt látatlanba, csak vissza se írtam mert férfi vagyok:) Valamint elhiszem azt is hogy fb-n napi 4-5 ilyen megkeresést kapni elég frusztráló lehet.
Igen sajnos férfiként én is tapasztalom egyes emberek megnyilvánulásait a lányok felé. A füttyögések, meg a cica így úgy stb.
Értem tehát te a közösen töltött időben szeretsz főképp ismerkedni idegenekkel, hiszen így megvan egy adott érdeklődés illetve többször látod az illetőt és gondolom le tudod szűrni a következtetést:)
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!