Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelenthetek egy lányt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feljelenthetek egy lányt, ha ilyen életre szóló sebet ejtett bennem csikizéssel? Kinevetnének a rendőrök, ha ilyennel besétálnék az örsre?

Figyelt kérdés

Van egy 150 centis sunyi g_ci lányismim, kívülről aranyos, belülről ő a sátán. Betegesen csikis vagyok, ezt véletlenül elárultam neki egyszer, de nem gondoltam, hogy ilyen bolond.

Fél órát!!! csikiz minden találkozásunkkor, a barátnői jókat röhögnek rajta, igazából csak nekik produkálja magát.

Ég az egész gégecsövem 10-20 perc után, szúr az oldalam, a mellkasom, izzadok, elfáradok, fáj a szám és az arcom a sok nevetéstől, és a gégecsövem bal oldalán már egy kis puklit is felfedeztem. Normálisan próbáltam vele beszélni, elmondtam neki a puklit is, de csak nevetek.

Nem üthetek meg egy lányt, nem lökhetem fel, a 40 kilójával még kitöri a nyakát.

Visszacsikizni nem tudom, mert ő egyáltalán nem az, néha mondja, hogy "na gyere csináld" felemeli még a kezeit is, bárhogy próbálom nem hat rá a csikizés, és csak röhög.

Nem látok más megoldást, csak ha ráijesztek egy polgári peres üggyel.

Mit tanácsoltok?

2019. febr. 18. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

szerintem a rendőrök fapofával felvennék a jegyzőkönyvet, majd amikor kimész összehugyozzák magukat a röhögéstől

ne legyél már ilyen nyominger, találj ki valamit (persze ne durva, bántó dolgot), az is lehet, hogy bejössz neki

2019. febr. 18. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Ne találkozz vele
2019. febr. 18. 19:07
 3/12 A kérdező kommentje:
sátánka kikerülhetetlen
2019. febr. 18. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Olyan puhány pasi vagy hogy nem bírsz egy nőt lefogni? Kiabálj rá vagy akármi de ne hagyd már magad ennyire csak mert lány. Nem kell megverni nem azt mondtam de azért megdoghatnád a csuklóját hogy aranyom most már befejezjetnéd mert k**vára elegem van belőled. Feljelentheted de kiröhögnek a rendőrök és semmi nem lesz belőle.
2019. febr. 18. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Megfogod a fejét és eltolod. Mivel kisebb, rövidebb a karja, és nem ér el. Remélem, erősebb vagy egy 150 centis 40 kilós csajnál.

Esetleg kiabáld közben, hogy jó, nagyon jó, mindjárt elélvezel, stb. Neki lesz ciki és abba hagyja.

Amikor felteszi a kezét, hogy csikizd vissza, akkor két kézzel markolj rá a mellére. Tuti, hogy ugrani fog.

Kicsit találd már fel magad.

2019. febr. 18. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

De jót nevettem, édesem...😂😂😂

Komolyra fordítva... áhh nem megy 😂😂😂 Hát, ha végre látom, hogy egy férfi erre rohadtul nem vevő és mondjuk komolyabban rám szól, hogy hallod tűnjél már el innen mit nem értesz, akkor biztosan befejezném.

2019. febr. 18. 20:49
 7/12 LazyJones ***** válasza:
74%
Komolyan ez a felnőtt párkapcsolatok színvonal...?
2019. febr. 18. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Keverj le neki egy sallert, akkorát, amekkorától már teljesen lesokkol, de még nem hagy sem belső, sem külsérelmi nyomot.
2019. febr. 18. 21:13
 9/12 anonim válasza:
Nekem jó lenne az elérhetősége a lánynak :P
2019. febr. 19. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Remélem, hogy ez csak vicc, mert egy ekkora büdös gyökért le kell, hogy rázzon magáról a valóság.
2019. febr. 19. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!