Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feljelenthetek egy lányt, ha ilyen életre szóló sebet ejtett bennem csikizéssel? Kinevetnének a rendőrök, ha ilyennel besétálnék az örsre?
Van egy 150 centis sunyi g_ci lányismim, kívülről aranyos, belülről ő a sátán. Betegesen csikis vagyok, ezt véletlenül elárultam neki egyszer, de nem gondoltam, hogy ilyen bolond.
Fél órát!!! csikiz minden találkozásunkkor, a barátnői jókat röhögnek rajta, igazából csak nekik produkálja magát.
Ég az egész gégecsövem 10-20 perc után, szúr az oldalam, a mellkasom, izzadok, elfáradok, fáj a szám és az arcom a sok nevetéstől, és a gégecsövem bal oldalán már egy kis puklit is felfedeztem. Normálisan próbáltam vele beszélni, elmondtam neki a puklit is, de csak nevetek.
Nem üthetek meg egy lányt, nem lökhetem fel, a 40 kilójával még kitöri a nyakát.
Visszacsikizni nem tudom, mert ő egyáltalán nem az, néha mondja, hogy "na gyere csináld" felemeli még a kezeit is, bárhogy próbálom nem hat rá a csikizés, és csak röhög.
Nem látok más megoldást, csak ha ráijesztek egy polgári peres üggyel.
Mit tanácsoltok?
szerintem a rendőrök fapofával felvennék a jegyzőkönyvet, majd amikor kimész összehugyozzák magukat a röhögéstől
ne legyél már ilyen nyominger, találj ki valamit (persze ne durva, bántó dolgot), az is lehet, hogy bejössz neki
Megfogod a fejét és eltolod. Mivel kisebb, rövidebb a karja, és nem ér el. Remélem, erősebb vagy egy 150 centis 40 kilós csajnál.
Esetleg kiabáld közben, hogy jó, nagyon jó, mindjárt elélvezel, stb. Neki lesz ciki és abba hagyja.
Amikor felteszi a kezét, hogy csikizd vissza, akkor két kézzel markolj rá a mellére. Tuti, hogy ugrani fog.
Kicsit találd már fel magad.
De jót nevettem, édesem...😂😂😂
Komolyra fordítva... áhh nem megy 😂😂😂 Hát, ha végre látom, hogy egy férfi erre rohadtul nem vevő és mondjuk komolyabban rám szól, hogy hallod tűnjél már el innen mit nem értesz, akkor biztosan befejezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!