Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban élő lányok, tavasszal ti is fogékonyabbak vagytok más pasikra?
Volt hogy valakivel flörtöltetek már vagy esetleg több is?
Ha több is volt akkor kettesben vagy hármasban a párotokkal együtt?
7-es vagyok
A statisztikának a a téli időszakokra vonatkozóan szerintem speicel van alapja: ezt facebookos stattal is kimutatták már, amit ugye nem nehéz összevetni, mikor hányan változtatják meg a kapcsolat státuszukat. Nyilván azért hozzák ki karácsony előtt, mert decemberen aktuális téma, amiről minden év decemberében lehet írni. :)
A tavasszal kapcsolatban valóban nem vettem észre ilyen összefüggést, de egy kérdés:
hogy jön ide a a nők viselkedése, és hogy hogyan öltöznek??
A te érved a "félmeztelen" női öltözködésre vonatkozóan a ÉPP hogy a férfiakra (rátok) irányul.. Azt az én párom is mondta régebben, hogy tavasszal jobban megnézi a nőket, mert tél után az első lenge öltözetek nyilván nagyobb ingerrel hatnak A FÉRFIAKRA, jobban működnek a hormonok. (Nem nálunk, nálatok). Egyébként ezt a megállapítást is azóta már felmérésben is láttam viszont). És te/ti is ezzel jöttük most.
Most nem azért, de nehogymár az, hogy aférfiak ilyenkor a tavaszi első ingerekre fogékonyabbak vagytok, mikor először húznak kevésbé fedő ruhát a lányok, (szoknyát, kikandikáló váll, stb), és TI bámuljátok meg, és TI pezsdültök fel, ezt kivetítsétek a nőkre... Hagyjuk már.
Szóval hogy jön ide a nők öltözködése, azontúl, hogy a pasikba nem bírnak magukkal maximum? Én is szeretem a nőies ruhákat, szoknyákat. Azért néhány kangörcsös pasi miatt nem is kell csadorba járnia senkinek szerencsére.
Persze értem amit mondani szeretnél, van a ribis stílus ( főleg a tini divat körében). De azok nyáron is így járnak. ÉS ehhez még mindig csak a jó időhöz(tavaszhoz), mintsem a megcsaláshoz, flörtöléshez van köze.
U.I.:
Én nőként nem vettem észre, hogy ha most a ezt a telet vesszük alapul, hogy kevesebben flörtöltek volna velem, mint tavasszal vagy nyáron szoktak. Akkor most mi van?? :)
Szóval ismétlem a véleményem: hülyeség a feltételezés. Nem a kevesebb ruhán és nem is a tavaszon múlik, hogy valaki flörtöl-e a párja mellett vagy sem.
Arról nem is beszélve, hogy a "fogékonyabbak vagytok más pasikra" része meg vicc. Ha elégedett vagyok a párommal, nem vagyok fogékony se télen se tavasszal másik pasira. HA xarul működik a kapcsolatom vagy hiányt szenved, és ne adj isten huzamosabb ideig nem oldódik meg, na akkor igen, bizony fogékonyabb az ember a másik nemre.
Szóval rosszul közelíti meg a kérdező eleve ezt az egész témát. Flörtöl a barátnője mellette vagy fél, hogy megcsalja? Nyilván egész évben ugyanolyan személyiség, ezt vagy elfogadja, vagy nem. HA pedig csak mostanában kapott rá erre a szokására, akkor ásson le szépen az okáig, gondolkozzon el az okán, és beszéljenek róla. Akkor is, ha a csaj már másfele menne. Nem a tavasz lesz ennek az oka, ezt azért jobb belátni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!