Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ez engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ez engem kiábrándít?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve vagyok együtt, szeretem és amúgy jó a kapcsolatunk de van egy visszatérő dolog, ami zavar. Hajlamos rá, hogy utolsó percekben szóljon dolgokról. Például ma 6 órakor találkoztunk volna, erre négykor szólt, hogy megy x helyre, ráérek-e ötkor, de mentségére szóljon, hogy azt mondta, ha nem, akkor is maradhat az eredeti időpont, addig megvár valahol.

Máskor meg olyan volt, hogy délután szólt, hogy aznap már ne menjek hozzá, mert nem végzett a valamivel amivel kellett volna. Lehet volt más is, de most ez jut eszembe.

Amúgy nagyon sok mindent megtesz értem, meg most éppen egy rosszabb időszakom van, sok mindenért stresszelek de ez a dolog akkor is kiábrándít. Nem mindig csinálja, de előfordult. És ezek olyan dolgok, hogy láthatná előre, korábban is eldönthetné, hogy aznap ne menjek, látja hogy halad a munkájával meg korábban is eldönthetné hogy megy valahova.

Ez azért zavar, mert nekem is be kell osztani valahogy az időm, és akkor felrúgja.

Persze mondta ma például, hogy vár rám, ha kell, csináljam a dolgom, de nekem ez már a kedvem is elvette.

2019. febr. 13. 16:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég komoly probléma, ezt nem lehet annyiban hagyni.

Az én drága asszonykám soha az életbe nem ért még oda időben , az órája is 10 perccel előbbre van állítva, de az sem segít. Ha bemegy a fürdőbe és tudja hogy 30 perc múlva indulni kell akkor 45 perc biztosan sminkeli magát. Mondjuk az ritkán fordul elő hogy lemond találkát, de volt már rá precedens hogy elfelejtette, de az még az elején volt.

Ha téged ez zavar, akkor ne kezdjél ilyen emberrel mert ez idővel sem nagyon változik, illetve mégis, mert amióta velem van én vagyok a beépíttet órája és figyelmeztetem, hogy el fog késni. Mindezek ellenére szeretem ahogy van, engem ez a "hiba" nem igazán érdekel.

2019. febr. 13. 16:38
 12/27 A kérdező kommentje:
16:35: igazad van bizonyos szempontból. De ha meg szeret, akkor miért lenne olyan nagy dolog ezzel az idegesítő szokással felhagyni? Főleg úgy, hogy tudja, hogy most sok a dolgom és nem mindegy, hogy osztom be az időm.
2019. febr. 13. 16:40
 13/27 A kérdező kommentje:
Én is elfogadhatom őt ilyennek, de ha meg szeret, akkor igazán megtehetné, hogy elfogadja, hogy ez engem zavar és abbahagyja. Akit szeretünk, azért szerintem ennyit nem nagy dolog megtenni.
2019. febr. 13. 16:41
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretsz megteszed értem.

Ez tényleg mindent vivő érvelés, egyformán jó tetkóhoz, csoportszexhez, 10 milliós kölcsönhöz.

Felnőtt személyiséggel mégsem használjuk.

Mennyi idős vagy?

2019. febr. 13. 16:52
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez tipikusan olyan, hogy idegesít, de nyelek, aztán egyszer csak robbanok. Úgyhogy ha nem érti meg, nem érdekled.
2019. febr. 13. 16:56
 16/27 A kérdező kommentje:
16:52: miért mondasz ilyenet? Ha szeretek valakit és tudom, hogy valami idegesíti, nem az a normális, hogy nem csinálom vele többet? Hogy ne okozzak neki problémát?
2019. febr. 13. 16:56
 17/27 anonim ***** válasza:

Törekszel rá, minél jelentősebb dolog, annál inkább törekszel rá: ez normális.

Az érzelmi zsarolás nem az.

2019. febr. 13. 17:02
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szeretek valakit és tudom, hogy valami idegesíti, nem az a normális, hogy nem csinálom vele többet? Hogy ne okozzak neki problémát?"

Persze, mert az ember gombnyomásra meg tudja változtatni a személyiségét és a szokásait egyik napról a másikra. Te hány éves vagy, 12?! A megoldás meg pofonegyszerű, többet egyáltalán nem ugrasz neki csettintésre, hanem következetesen maradsz az előre megbeszélteknél, nem stresszelsz rajta. Idővel valszeg megszokja és leáll ezzel, de ez 2 nap lesz és nem is 2 hét, ennél azért több idő kell. Addig meg lesz időd találni valami más apró szarságot, amin hisztizhetsz.

2019. febr. 13. 17:04
 19/27 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy nem 2 nap de szerintem legalább a hajlam meglehetne benne, hogy változtasson ezen.
2019. febr. 13. 17:10
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Jó nagy problémád van,mit ne mondjak.18 évesnél nem lehetsz több.A gondok nem itt szoktak kezdődni.Én ugyanilyen vagyok csak nőben,és ennél ezerszer rosszabb,szinte mindig mindent lefújok,visszamondok,épp milyen kedvem van.Nem bírom a szabályokat,meg a kell dolgokat,ennyi.Ha valakinek nem tetszik,viszlát.Nem fogok már megváltozni.Keress olyat aki ugyanolyan mint te.
2019. febr. 13. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!